Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανος και χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό, θα δώσω τα πάντα» (pic)

«Περήφανος και χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό, θα δώσω τα πάντα» (pic)
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 - 17:20

Πάρα πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τη μορφή δανεισμού από την Λιλ, είναι ο Γιασίν Μπενζιά. Κάτι το οποίο έδειξε και με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γαλλοαλγερινός παικταράς τόνισε ότι είναι χαρούμενος και περήφανος που έγινε μέλος ενός τόσο εξαιρετικού συλλόγου, όπως ο Ολυμπιακός, ευχαρίστησε όλους για το καλωσόρισμα, ενώ υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμά του: «Περήφανος και χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτού του εξαιρετικού συλλόγου. Ευχαριστώ όλα τα μέλη της ομάδας και τους οπαδούς για το καλωσόρισμα. Θα δώσω τα πάντα του εαυτού μου, ώστε να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη σας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Proud and Happy to join this great club! Thanks to the club members and fans for their welcome. I will give the best of myself to give back that trust????⚪???? @olympiacosfc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Benzia Yassine (@benzia9) στις

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος στα αστέρια του Champions League! (vids)

Ο Θρύλος στα αστέρια του Champions League! (vids)

Από σήμερα και για τις επόμενες 18 ημέρες, μέχρι την πρεμιέρα των ομίλων με την Τότεναμ, ταξιδεύουμε κάθε μέρα σε μία σεζόν Champions League, με οδηγό τον Ολυμπιακό! Σέντρα σήμερα με τη σεζόν 1997-98!