Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Μαρτίνς!

Τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ο Μαρτίνς!
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 - 19:32

Ο Μπρούνο Γκασπάρ βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου (31/08) στην Αθήνα, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος μπακ αποτελούσε διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς, με τον ηγέτη του Θρύλου, Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει πράξη μία ακόμη επιθυμία του κόουτς της ομάδας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού βλέπει κάθε επιθυμία του να γίνεται πράξη και δεν μπορεί παρά να τρίβει γι’ αυτό τον λόγο τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου έχει στα χέρια του ένα πάρα πολύ γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, με το οποίο καλείται να οδηγήσει τον Ολυμπιακό προς την επίτευξη όλων του των στόχων.

Το ξεκίνημα της σεζόν, με την πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι ιδανικό και δημιουργεί την αισιοδοξία, ότι ο Θρύλος φέτος θα επιστρέψει και στην Ελλάδα εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή, κάνοντας και ό,τι καλύτερο μπορεί στην Ευρώπη.

Ο Μπρούνο Γκασπάρ έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από παίκτες που είχε εισηγηθεί ο Πέδρο Μαρτίνς και πλέον τους έχει στο ρόστερ του για να επιτύχει όλους τους στόχους των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Τα έκανε… όλα στα 16 του ο Λοβέρα!

Τα έκανε… όλα στα 16 του ο Λοβέρα!

Σε ηλικία 16 ετών, ο νέος άσος του Ολυμπιακού υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ροζάριο, έκανε ντεμπούτο και σκόραρε για πρώτη φορά…