Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα για το διπλό στην Λάρισα!

Όλα για το διπλό στην Λάρισα!
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 - 22:44

Πανέτοιμος και αποφασισμένος να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή στην κορυφή, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται, είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει στην άκρη τους ομίλους του Champions League και είναι προσηλωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, (01/09), επιθυμώντας να κάνουν το 2/2 στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο μεγάλος στόχος τους και τη φετινή σεζόν.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν εύκολο έργο στον «Κάμπο» και θα πρέπει να τα δώσουν όλα, ώστε να φτάσουν στο πολυπόθητο τρίποντο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει επιστήσει την προσοχή των παικτών του για το τι θα συναντήσουν στην Λάρισα και όλοι στις τάξεις της ομάδας είναι αποφασισμένοι να δώσουν το 100% για να επιστρέψουν με τη νίκη στον Πειραιά.

Οι παίκτες του Θρύλου έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα και είναι πανέτοιμοι να μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια από το ξεκίνημα, για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, παίζοντας και πάλι ωραίο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, αλλά και τον Ρούμπεν Σεμέδο, παίρνοντας μαζί του στην αποστολή της ομάδας τους εξής 21 παίκτες: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Αβραάμ, Τοροσίδης, Σισέ, Σουντανί, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Με 60 ματς σε ηλικία 20 ετών!

Με 60 ματς σε ηλικία 20 ετών!

Ο 20χρονος εξτρέμ του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα, μετρά έως τώρα στην καριέρα του 60 επίσημες συμμετοχές με τέσσερα γκολ και έξι ασίστ…