Ντουντούκα
Τρέλα με τη "βόμβα" Σωκράτη στον Θρύλο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μία παρωδία το VAR, ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ για τον Ολυμπιακό»

«Μία παρωδία το VAR, ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ για τον Ολυμπιακό»
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:58

Σοβαρές αιχμές για τη διαιτησία του Ευαγγέλου και τη χρήση του συστήματος VAR στο ματς του Ολυμπιακού στην Λάρισα άφησε με δηλώσεις του ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων» τα… έχωσε στη διαιτησία της συγκεκριμένης αναμέτρησης, τονίζοντας ότι ακυρώθηκαν δύο κανονικά γκολ του Ολυμπιακού.

Επίσης, αναφέρθηκε στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΑΕΛ, έκανε λόγο για παρωδία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ τέλος υπογράμμισε ότι δεν έχει σημασία «αν η παράγκα είναι συνδεδεμένη με το χορτάρι ή με το VAR».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δυστυχώς, είδαμε για μία ακόμη Κυριακή μία παρωδία με το σύστημα VAR. Ένα σύστημα το οποίο όπως θα δείτε τις επόμενες ημέρες και θα αποκαλυφθεί ο ελληνικός λαός το έχει πληρώσει διπλάσια και τριπλάσια σε σχέση με άλλες χώρες. Και δυστυχώς αντί να κάνει κάποιο καλό στο ποδόσφαιρο, το οδηγεί δυστυχώς σε αυτή την παρωδία που είδατε σήμερα.

Σήμερα έχουν ακυρωθεί δύο κανονικά γκολ από τον Ολυμπιακό. Μας έχουν κλέψει ουσιαστικά δύο γκολ. Και δεν μας ενδιαφέρει αν αυτό το σφύριγμα γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ή σε βαν ή σε κάποια παράγκα που βρίσκεται εδώ απ’ έξω. Πάντως, έχουν ακυρωθεί πάλι από τον Ολυμπιακό δύο γκολ, κανονικά γκολ.

Λέμε ότι το VAR υπάρχει για να γίνεται καλύτερο το ποδόσφαιρο και πιο δίκαιο. Δεν το βλέπουμε, ούτε σήμερα το είδαμε, ούτε βλέπουμε να συμβαίνει σε άλλα γήπεδα. Βλέπουμε δηλαδή να γίνονται συσκέψεις τετράλεπτες και πεντάλεπτες για να πάρουν αποφάσεις στο VAR. Όλως τυχαίως πάντα βολικές για κάποιους.

Η ουσία είναι ότι έτσι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Ούτε με τέτοιους αγωνιστικούς χώρους, όπως αυτούς που είδαμε εδώ πέρα. Ούτε υπάρχει με αυτό το περίφημο VAR. Δυστυχώς, είναι μία μεγάλη αποτυχία και φταίνε όλοι γι’ αυτό. Το ελληνικό ποδόσφαιρο μπροστά δεν θα πάει έτσι. Και το ξανά λέω το αν η παράγκα είναι συνδεδεμένη με το χορτάρι ή με το VAR δεν έχει και μεγάλη σημασία».

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος συνέχισε το εκτός έδρας σερί του!

Ο Θρύλος συνέχισε το εκτός έδρας σερί του!

Νίκη και στην Λάρισα για τον Ολυμπιακό, που έχει να χάσει το πρώτο του εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα από το 2011-12, στο «Καυτανζόγλειο» και, συγκεκριμένα, από τον Ηρακλή…