Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεφτιλίζουν το πρωτάθλημα για κάθε... παράρτημα του Ρώσου κλόουν...

Ξεφτιλίζουν το πρωτάθλημα για κάθε... παράρτημα του Ρώσου κλόουν...
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:25

Δεν υπάρχουν αυτά που συνεχίζουν να συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο... Ο Ολυμπιακός πήρε ένα μάγκικο «διπλό» με 1-0 στην έδρα της ΑΕΛ, νικώντας και τη διαιτησία του Ευαγγέλου και το VAR. Και μάλιστα σε ένα «χωράφι», με τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λάρισας να είναι πραγματικά σε άθλια κατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας δεν σταμάτησαν να χτυπούν στο «ψαχνό» εκείνους των Πειραιωτών, με τον Ευαγγέλου να όφειλε να αποβάλλει τουλάχιστον 3 παίκτες των «βυσσινί» για το αντιαθλητικό τους παιχνίδι… Πέρα, από τα ακυρωθέν γκολ του Ολυμπιακού, τα οποία ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ. Όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, προστατεύοντας ένα από τα… παραρτήματα του Ρώσου κλόουν.

Εγινε αντιληπτό, δηλαδή, και την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο… Σαν να μην πέρασε μία μέρα… Με τα «όργια» εις βάρος των Πειραιωτών να συνεχίζονται και τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΛ σαν άλλη… Μπαρτσελόνα έπαιρνε το ένα σφύριγμα μετά το άλλο από τον Ευαγγέλου…

Ξεφτιλίζουν το πρωτάθλημα για κάθε… παράρτημα του Ρώσου κλόουν και όλα αυτά ενώ βρισκόμαστε ακόμη στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος… Με κανέναν να μην μπορεί να φανταστεί τι θα γίνει στα πλέι οφ, όταν θα κρίνεται το πρωτάθλημα.

Δεν πάει άλλο, όμως, αυτή η κατάσταση. Ο κόσμος έχει καταλάβει τι συμβαίνει και «βράζει», με τους αρμόδιους να οφείλουν άμεσα να δώσουν ένα τέλος σε όλες τις «ομορφιές» που συμβαίνουν για έναν ακόμη χρόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

«Να προσφέρουμε τίτλους στον κόσμο μας»

«Να προσφέρουμε τίτλους στον κόσμο μας»

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τον άθλιο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΑΕΛ, ενώ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν τίτλους.