Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να προσφέρουμε τίτλους στον κόσμο μας»

«Να προσφέρουμε τίτλους στον κόσμο μας»
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:40

Στον άθλιο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της ΑΕΛ στάθηκε στις δηλώσεις του και ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος άσος του Θρύλου χαρακτήρισε ως έλλειψη σεβασμού στους ποδοσφαιριστές ένας τέτοιος αγωνιστικός χώρος, ενώ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για να προσφέρουν τίτλους στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγωνιστικό χώρο:

«Είναι απλά ντροπή, δείχνει έλλειψη σεβασμού στους ποδοσφαιριστές, είναι κρίμα. Με όλο το σεβασμό σε όλους τους προέδρους, είναι αδύνατο να γίνει παιχνίδι, είναι αδύνατο οι παίκτες να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. Ήταν απλά τυχαίο που δεν τραυματίστηκε κάποιος».

Για τον τίτλο:

«Ο τίτλος είναι πολύ μακριά, το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο. Δείξαμε ότι είμαστε δυνατοί και ενωμένοι μετά από μία κουραστική αναμέτρηση στη Ρωσία καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Πολύ καλό σημάδι για την ομάδα μας».

Για τα καλά λόγια που ακούγονται για τις εμφανίσεις του:

«Είναι κάτι που με ευχαριστεί, πάντα πρέπει να δουλεύεις, έχω μάθει να δουλεύω στη ζωή μου και όταν δουλεύεις έρχονται και τα αποτελέσματα».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα:

«Ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίζει τίτλους, έχουμε δύο χρόνια να πάρουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε να το προσφέρουμε στον κόσμο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, κανείς δεν θα περάσει εύκολα από το ''Γ. Καραϊσκάκης''».

Για το αν έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα:

«Αυτό δεν φαίνεται;».

Διαβάστε επίσης