Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η «διαιτητομάνα» Τρίπολη και το VAR που δεν έχει γραμμές!

Η «διαιτητομάνα» Τρίπολη και το VAR που δεν έχει γραμμές!
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 - 15:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Γράφαμε για την Ημαθία και την Ηπειρο που έχει δυο διαιτητές στον πίνακα της Λίγκας, όμως και η Αρκαδία δεν πάει πίσω. Με έναν διεθνή διαιτητή τον Διαμαντόπουλο που ήταν στο VAR του αγώνα Λάρισα-Ολυμπιακός 0-1 και δυο βοηθού, ένας και των οποίων ήταν ο Τριανταφύλλου, ο οποίος ήταν βοηθός VAR.

Η Τρίπολη είναι «διαιτητομάνα», από την εποχή Μποροβήλου, ο οποίος είναι και πρώην παράγοντας της ΚΕΔ και τώρα πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης. Όμως, για να μην ξεφεύγουμε, ο Διαμαντόπουλος (της ΕΠΣ Αρκαδίας για να μην ξεχνιόμαστε) μπήκε VAR στη Λάρισα, ενώ πρώτα είχε σφυρίξει και είναι αυτός που κανονικά πρέπει να ειδοποίησε τον Ευαγγέλου (σ.σ. βάσει του πρωτοκόλλου, όπως μας είπαν οι Περέιρα, Κουκουλάκης στη Συνέντευξη Τύπου οι διαιτητές είναι υπεύθυνοι για το VAR, εκτός αν βλέπουν άλλη φάση, οπότε δίνουν... εξουσία στον βοηθό VAR) να πάει να δει αν υπάρχει οφσάιντ στο γκολ του Ελ Αραμπί. Μια φάση που δεν χρειαζόταν VAR και το γκολ έπρεπε να μετρήσει. Σημειώστε ότι, δεν μπαίνουν οι γραμμές που βλέπουμε στη NOVA, επειδή υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και προσπαθούν να το λύσουν. Επίσης, επαναλαμβάνουμε ότι το VAR λειτουργεί χωρίς άδεια από τη FIFA.

Τέλος, είναι απορίας άξιο πως ο Τριανταφύλλου έγινε βοηθός VAR, όταν στον πίνακα υπάρχουν πιο έμπειροι βοηθοί από αυτόν. Με ποια κριτήρια των επέλεξαν;

Διαβάστε επίσης

«Ταΐστε» τον… να τα βάζει!

«Ταΐστε» τον… να τα βάζει!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί δείχνει, ήδη, μετά από ελάχιστα ματς, ότι πρόκειται για βαρβάτο σέντερ φορ, ικανός να σκοράρει με κάθε τρόπο!