Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κοιμόντουσαν όλοι στη Λάρισα, δεν δόθηκε ακόμη ένα πέναλτι!

Κοιμόντουσαν όλοι στη Λάρισα, δεν δόθηκε ακόμη ένα πέναλτι!
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τρία και όχι δυο σημαντικά λάθη έκανε ο Ευαγγέλου στην Λάρισα σε... συνεργασία με τους ...Varistes Διαμαντόπουλο και Τριανταφύλλου (της ΕΠΣ Αρκαδίας). Μπορεί ο Αθηναίος ρέφερι να μην είδε το πέναλτι που έγινε σε 3-4 μέτρα απόσταση από αυτόν και να τον έσωσε το VAR, με αποτέλεσμα να το καταλογίσει, όμως μετά η προαναφερόμενοι ρέφερι (Ευαγγέλου και Διαμαντόπουλος) έκαναν το παιχνίδι μια... ρώσικη σαλάτα.

Το τρίτο σημαντικό λάθος έχει να κάνει με μη καταλογισμό ενός ακόμη πέναλτι. Υπάρχει χέρι του Ζίφσκοβιτς στο 68', τον οποίο δεν είδε κανείς, ούτε η NOVA έδειξε ριπλέι. Αν δινόταν, το ματς θα αποκτούσε μια τυπική διαδικασία και δεν θα χρειαζόταν ο Ευαγγέλου να δίνει το ένα φάουλ μετά το άλλο (20-12 υπέρ της Λάρισας).

Ο Ευαγγέλου δεν είδε το χέρι του Ζίφκοβιτς στο 68', όμως ανακάλυψε το επιθετικό φάουλ του Γκιλιέρμε στον Φατιόν στο 55', με αποτέλεσμα δεν ακυρώσει το γκολ του Μεριά. Για αυτή τη φάση γιατί δεν πήγε στο VAR;

Όμως, πήγε νωρίτερα στο 38' για να ακυρώσει γκολ του Ελ Αραμπί και μάλιστα χωρίς γραμμή οφσάιντ. Άλλη διαιτητική ανακάλυψη κι αυτή!

Διαβάστε επίσης