Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Από τη στιγμή που μπείτε στο γήπεδο, θέλω μόνο 100% συγκέντρωση για τη νίκη» (vid)

«Από τη στιγμή που μπείτε στο γήπεδο, θέλω μόνο 100% συγκέντρωση για τη νίκη» (vid)
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:38

Σε έναν απαράδεκτο, άθλιο αγωνιστικό χώρο κλήθηκαν να αγωνιστούν οι παίκτες του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το που αντίκρισαν τον αγωνιστικό χώρο δεν πίστευαν στα μάτια τους… Σε έναν αγωνιστικό χώρο που θύμιζε περισσότερο σε «χωράφι»…

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο βοηθός του, Αντόνιο Ενρίκες, ωστόσο, τόνισαν στους παίκτες τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους «βυσσινί» ότι δεν θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, αλλά να μπουν στο γήπεδο, να δώσουν τα πάντα και να πάρουν τη νίκη. Κάτι το οποίο τελικά κατάφεραν, όσο δύσκολο και αν ήταν αυτό, εκφράζοντας όμως φυσικά μετά το τέλος της αναμέτρησης τα παράπονά τους για το «χωράφι» της ΑΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Ενρίκες τόνισε στους παίκτες του Ολυμπιακού, όπως φαίνεται και στην παρακάτω παρακάμερα που ετοίμασε το Olympiacos TV:

«Από τη στιγμή που θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, δεν θέλω κανένα παράπονο για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Θέλω μόνο 100% συγκέντρωση στο παιχνίδι για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Κόντρα σε όλους και σε όλα...

Κόντρα σε όλους και σε όλα...

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο τη φετινή σεζόν, για να επιστρέψει στην κορυφή, κάτι το οποίο έδειξε και στην Λάρισα.