Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να παραιτηθεί ο προπονητής της Ροζάριο μετά την πώληση του Λοβέρα…

Θέλει να παραιτηθεί ο προπονητής της Ροζάριο μετά την πώληση του Λοβέρα…
Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:54

Ο Ολυμπιακός το πρωί του Σαββάτου (31/08) ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα. Ενός 20χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος αγωνιζόταν στην Ροζάριο Σέντραλ, όντας ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του και ένας παίκτης που θεωρείται στην πατρίδα του από τους πιο ελπιδοφόρους στην ηλικία του…

Η πώλησή, λοιπόν, του Αργεντινού άσου στον Θρύλο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στην Ροζάριο, με τον προπονητή της να έχει εκφράσει, σύμφωνα με τοπικά Μέσα, την επιθυμία του να παραιτηθεί. Κάτι το οποίο δείχνει και το πόσο πολύ υπολόγιζε στον Λοβέρα ενόψει της φετινής σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, ο προπονητής της Ροζάριο Σέντρα, Ντιέγκο Κόκα φαίνεται να έχει τονίσει ότι η πώληση του Λοβέρα έχει χαλάσει τα σχέδιά του, προκαλώντας του αναστάτωση.

Πάντως, πριν παραιτηθεί θα έχει συνομιλία με τους ιθύνοντες της ομάδας από την Αργεντινή, οι οποίοι όπως τονίζεται από τους Λατίνους δημοσιογράφους θα προσπαθήσουν να τον μεταπείσουν, υπογραμμίζοντάς του ότι η πώληση του Λοβέρα έγινε για το καλό της ομάδας και ότι θα προσπαθήσουν να καλύψουν το κενό του.

Σε κάθε περίπτωση η αναστάτωση που έχει προκληθεί στην Ροζάριο από την πώληση του Λοβέρα στον Ολυμπιακό, δείχνει το πόσο πολύ πίστευαν στις δυνατότητές του, με τους «ερυθρόλευκους» να καταφέρνουν τελικά να τον κάνουν δικό τους. Σε μία ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση με το βλέμμα στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης

Κόντρα σε όλους και σε όλα...

Κόντρα σε όλους και σε όλα...

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο τη φετινή σεζόν, για να επιστρέψει στην κορυφή, κάτι το οποίο έδειξε και στην Λάρισα.