Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγώνας δρόμου

Αγώνας δρόμου
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:47

Ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου, για να επιστρέψει στην ενεργό δράση, το συντομότερο δυνατό. Από διαφορετική αφετηρία, σε σχέση με την περσινή σεζόν, ο Λάζος προετοιμάζεται, για να επιτύχει τον μεγάλο του στόχο: Την, όσο το δυνατόν πιο σύντομη, επιστροφή του στο χορτάρι του Καραϊσκάκη…

Ο Λάζαρος συνεχίζει το πρόγραμμά του και δίνει τη δική του μάχη, για να αφήσει την περιπέτεια με τον τραυματισμό του, πίσω. Ο Έλληνας ακραίος απουσιάζει αρκετούς μήνες, λόγω προβλήματος στο γόνατο και πλέον, βλέπει, σιγά-σιγά την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ο ίδιος αισθάνεται ολοένα και καλύτερα και δουλεύει καθημερινά, ολοένα και περισσότερο.

Η βιασύνη, σε περιπτώσεις τραυματισμών, όπως αυτή, δεν συνίσταται, με αποτέλεσμα ο Λάζαρος να παίρνει τον χρόνο του και να περιμένει την κατάλληλη στιγμή, για να πατήσει ξανά το χορτάρι του Καραϊσκάκη, φορώντας την αγαπημένη του ερυθρόλευκη. Η ανυπομονησία του ίδιου, αλλά και του κόσμου του Ολυμπιακού, να τον δουν ξανά να φορά τη φανέλα του Θρύλου, είναι μεγάλη.

Διαβάστε επίσης

Τεράστια θέληση

Τεράστια θέληση

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πατάει γκάζι για να προλάβει την Τότεναμ, κάτι που και ο ίδιος επιθυμεί διακαώς.

Ώρα για ανασύνταξη

Ώρα για ανασύνταξη

Ο Ολυμπιακός τα έδωσε όλα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν και πάει στη διακοπή για ανάσες, ανασύνταξη και συλλογή δυνάμεων.