Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου» (vid)

«Πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου» (vid)
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:52

Για το μέγεθος του Ολυμπιακού, το μεγαλείο των φιλάθλων, αλλά και το όνειρό του, να πάρει τίτλους με τη φανέλα του Θρύλου, μίλησε ο Μπρούνο Γκασπάρ, στην κάμερα του Olympiacos TV και στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για την καριέρα μου. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος Σύλλογος, με σπουδαίους οπαδούς. Είμαι πάρα πολύ θετικός και μου έχουν μιλήσει με πολύ καλά λόγια. Αγωνιστικά η ομάδα είναι πολύ δυνατή και ανυπομονώ να κάνουμε πράγματα μαζί.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές ονειρεύονται τίτλους, έτσι και εγώ ελπίζω να κατακτήσουμε όσους περισσότερους τίτλους γίνεται. Πιο πολύ μιλάω με τον Σα, που μου είπε τα καλύτερα λόγια, για τους οπαδούς και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό ίνδαλμα, θαυμάζω πολλούς ποδοσφαιριστές και προσπαθώ να πάρω από τον καθένα, τα καλύτερα στοιχεία για να βελτιωθώ και εγώ. Στον κόσμο μας υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για αυτή τη φανέλα. Ελπίζω να μείνουν ευχαριστημένοι», ήταν τα λόγια του διεθνούς Πορτογάλου μπακ.

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το μεγαλείο του Θρύλου

Αυτό είναι το μεγαλείο του Θρύλου

Ακόμη ένα στατιστικό στοιχείο, αυτό των περισσοτέρων εκτός έδρας νικών, στην Ελλάδα, δείχνει το μέγεθος του Ολυμπιακού, έναντι των άλλων…

Τεράστια θέληση

Τεράστια θέληση

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πατάει γκάζι για να προλάβει την Τότεναμ, κάτι που και ο ίδιος επιθυμεί διακαώς.