Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δίδυμο που «σκοτώνει»! (vids)

Δίδυμο που «σκοτώνει»! (vids)
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:32

Ένα δίδυμο «φωτιά» έχει δημιουργηθεί στην επίθεση του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων».

Ο λόγος για τους Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί, οι οποίοι βρίσκονται με κλειστά μάτια, έχοντας μία εξαιρετική συνεργασία που έχει αποφέρει καρπούς στην ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους έχουν συμμετοχή στα τελευταία 4 γκολ των Πειραιωτών. Με τον Βαλμπουενά να «σερβίρει» δύο φορές στην Ρωσία κόντρα στην Κράσνονταρ στον Μαροκινό παικταρά για τη νίκη των Πειραιωτών με 2-1. Με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει το γκολ της νίκης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Βαλμπουενά ήταν ο σκόρερ στο 1-0 του Θρύλου κόντρα στην ΑΕΛ, πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ελ Αραμπί.

Μάλιστα, ο Βαλμπουενά στο ματς με τους «βυσσινί» βρήκε άψογα με δύο στημένες μπάλες το κεφάλι του Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό φορ να σκοράρει και στις δύο φορές. Ο Ευαγγέλου σωστά δεν μέτρησε το ένα από αυτά, καθώς ο Ελ Αραμπί ήταν εκτεθειμένος, όχι όμως και το 2ο, στο οποίο παρά το γεγονός ότι συμβουλεύτηκε το VAR, το ακύρωσε λανθασμένα.

Σε κάθε περίπτωση οι Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί έχουν δημιουργήσει ένα δίδυμο «φωτιά» στην επίθεση των Πειραιωτών, οδηγώντας τους στα τελευταία παιχνίδια σε πολύτιμες νίκες ενόψει της συνέχειας.

Δείτε την εξαιρετική συνεργασία των δύο παικτών του Θρύλου:

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Ελ Αραμπί, έπειτα από την ασίστ του Βαλμπουενά, το οποίο δεν μέτρησε λανθασμένα κόντρα στην ΑΕΛ.

Στο 00:07 το γκολ του Ελ Αραμπί με τον Αστέρα...

Διαβάστε επίσης

«Μπήκαν» οι... νέοι του Ολυμπιακού!

«Μπήκαν» οι... νέοι του Ολυμπιακού!

Λοβέρα, Μπενζιά και Γκασπάρ προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στην οποία απουσίασαν φυσικά οι διεθνείς των «ερυθρόλευκων».

Ευλογημένος ο Ποντένσε! (pics)

Ευλογημένος ο Ποντένσε! (pics)

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού βρίσκεται ξανά στην εθνική Πορτογαλίας, κάτι το οποίο όπως είναι φυσικό τον γεμίζει χαρά και ικανοποίηση.