Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπήκαν» οι... νέοι του Ολυμπιακού!

«Μπήκαν» οι... νέοι του Ολυμπιακού!
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:40

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού… Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το ρεπό που τους είχε παραχωρηθεί τη Δευτέρα (02/09) έπιασαν και πάλι δουλειά στο Ρέντη.

Μάλιστα, τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Θρύλου, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, Γιασίν Μπενζιά και Μπρούνο Γκασπάρ προπονήθηκαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, παίρνοντας… γεύση από τη νέα τους ομάδα…

Φυσικά, η προπόνηση της Τρίτης (03/09) είχε αρκετές απουσίες για τους «ερυθρόλευκους», αφού απουσίασαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα, απουσίασαν λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές τους ομάδες, οι Σα, Ποντένσε, Μπουχαλάκης, Τοροσίδης, Μασούρας, Τσιμίκας, Μάρκοβιτς, Ομάρ, Μεριά.

Οι Πειραιώτες παρά τη διακοπή του πρωταθλήματος θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, προκειμένου να διατηρηθούν σε πολύ καλό επίπεδο ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους και το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο.

Διαβάστε επίσης

Αποθέωσε Ποντένσε ο Καραπαπάς! (pic)

Αποθέωσε Ποντένσε ο Καραπαπάς! (pic)

«Οι καλύτεροι του κόσμου» έγραψε ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε φωτογραφία του Ποντένσε μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη!

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη!

Με τη μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ στον Ολυμπιακό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η πορτογαλική παροικία στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών.

Δίδυμο που «σκοτώνει»! (vids)

Δίδυμο που «σκοτώνει»! (vids)

Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην επίθεση των «ερυθρόλευκων», το οποίο αναμένεται να κάνει ακόμη μεγάλα πράγματα και στη συνέχεια της σεζόν...