Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χτυπάει» από παντού ο Ολυμπιακός!

«Χτυπάει» από παντού ο Ολυμπιακός!
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:31

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός! Με πρόκριση στους ομίλους του Champions League και «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα. Με τους Πειραιώτες να μοιάζουν ανίκητοι έως τώρα, παίζοντας ελκυστικό, απολαυστικό ποδόσφαιρο. Μπαλάρα!

Οκτώ ματς, εκ των οποίων έξι ευρωπαϊκά, με επτά νίκες και μόλις μία ισοπαλία για την ομάδα του Πειραιά. Εντυπωσιακή, μάλιστα, είναι και η συγκομιδή γκολ του Θρύλου, με 15-1.

Με τους ποδοσφαιριστές του Θρύλου να «χτυπούν» από… παντού, βρίσκοντας με κάθε τρόπο το δρόμο προς τα δίχτυα!

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έχει πέντε σκόρερ με πάνω από δύο γκολ! Ο λόγος για τους Ρούμπεν Σεμέδο, Ματιέ Βαλμπουενά, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Γκιλιέρμε και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, που μετρούν από δύο τέρματα και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με τρία.

Στο μεταξύ, από μία φορά δίχτυα έχουν «βρει» ο Γιώργος Μασούρας και ο Ντανιέλ Ποντένσε, ενώ στα 15 «ερυθρόλευκα» γκολ συμπεριλαμβάνεται και ένα αυτογκόλ, από την Βικτόρια Πλζεν.

Οκτώ, λοιπόν, έως τώρα οι «εκτελεστές» του Πέδρο Μαρτίνς, σε ισάριθμα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Διαβάστε επίσης

Δεν χάνει με… τίποτα ο Θρύλος!

Δεν χάνει με… τίποτα ο Θρύλος!

Ήττα… αγνοείται για τον Ολυμπιακό εδώ και 186 ημέρες, από τις 28/2! 16 σερί επίσημα ματς αήττητη η ομαδάρα του Πέδρο Μαρτίνς, 24 μαζί και με τα φιλικά του καλοκαιριού!

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη!

Η πορτογαλική παροικία στο Ρέντη!

Με τη μεταγραφή του Μπρούνο Γκασπάρ στον Ολυμπιακό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο η πορτογαλική παροικία στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Πειραιωτών.

Αποθέωσε Ποντένσε ο Καραπαπάς! (pic)

Αποθέωσε Ποντένσε ο Καραπαπάς! (pic)

«Οι καλύτεροι του κόσμου» έγραψε ο Γ’ Αντιπρόεδρος και Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε φωτογραφία του Ποντένσε μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.