Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν λατρεύτηκε τυχαία όπου και αν έπαιξε!

Δεν λατρεύτηκε τυχαία όπου και αν έπαιξε!
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:45

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν είναι αδιαμφισβήτητα ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γάλλος άσος του Θρύλου έχει καταφέρει να κερδίσει με το… καλημέρα τους φιλάθλους των Πειραιωτών, προσφέροντας ουσία αλλά και θέαμα στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Βαλμπουενά μέχρι στιγμής στη σεζόν μετράει 4 ασίστ και 1 γκολ στα προκριματικά και πλέι οφ του Champions League, ενώ έχει σκοράρει και 1 ακόμη τέρμα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όπως γίνεται αντιληπτό έχει προσφέρει πάρα πολλές βοήθειες στους «ερυθρόλευκους», οδηγώντας τους σε αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα με 7 νίκες και 1 ισοπαλία στα πρώτα 8 επίσημα ματς της σεζόν.

Ο Γάλλος παικταράς μπορεί να βρίσκεται στα 35 του χρόνια, όμως, «διψά» για τίτλους και νίκες, κάτι το οποίο έχει φανεί ήδη, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να τον αποθεώνουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας.

Κάτι το οποίο είναι, βέβαια, σύνηθες, για τον Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος έχει αγαπηθεί όσο λίγοι παίκτες στην καριέρα του… Στην Γαλλία, στην Ρωσία, αλλά και στην τελευταία του ομάδα πριν από τον Ολυμπιακό, στην Τουρκία, ο Βαλμπουενά λατρεύτηκε και συνεχίζει να λατρεύεται, με τον κόσμο να αναγνωρίζει το τεράστιο πάθος, αλλά και την απίστευτη ποιότητά του, με τα οποία έχει προσφέρει πολύ μεγάλα πράγματα στις έως τώρα ομάδες του.

Ο άσος του Θρύλου δείχνει και με την ερυθρόλευκη φανέλα ότι δεν έχει λατρευτεί τυχαία στην καριέρα του όπου και αν έπαιξε. Και αν και ακόμη δεν έχει ξεδιπλώσει στον Ολυμπιακό όσα μπορεί να κάνει και να προσφέρει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο κόσμος του Ολυμπιακού τον έχει ήδη βάλει στην καρδιά του.

Με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμη πιο λαμπρή, με τον Βαλμπουενά να οδηγεί με ασφάλεια τον Θρύλο προς την επίτευξη όλων των στόχων του.

Διαβάστε επίσης