Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Μπεν, αλλά με Ματέο Γκαρσία ο Ερυθρός Αστέρας...

Χωρίς Μπεν, αλλά με Ματέο Γκαρσία ο Ερυθρός Αστέρας...
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:28

Τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ολυμπιακό, Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έκανε γνωστούς η UEFA.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας, δήλωσε στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας του 24 ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβάνοντας κανονικά τον Ματέο Γκαρσία, αλλά αφήνοντας εκτός τον πρώην «ερυθρόλευκο» Μοχάμεντ Μπεν. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μάρκο Μάριν, ο οποίος είναι και ο αρχηγός της ομάδας.

Αναλυτικά η λίστα του Ερυθρού Αστέρα:

Ζόραν Πόποβιτς, Αλεξάνταρ Στάνκοβιτς, Μίλαν Μπόργιαν-Μίλος Ντέγκενεκ, Ράντοβαν Πάνκοβ, Σντριάν Μπάμπιτς, Ζάντερ Ριμπέιρο Σαντάνα, Νεμάνια Μιλούνοβιτς, Μίλαν Ρόντιτς, Μάρκο Γκόμπελιτς-Μίλος Βούλιτς, Μίρκο Ίβανιτς, Μάρκο Μάριν, Ματέο Γκαρσία, Νιέγκος Πέτροβιτς, Βέλικο Σίομιτς, Βέλικο Νίκολιτς*, Ντούσαν Γιόβανσιτς, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, Ρατζίβ Βαν λα Πάρα-Μίλαν Πάβκοβ, Ρίτσμοντ Μποάκιε, Τομανέ, Αλέκσα Βουκάνοβιτς.

*Συμπεριλαμβάνεται στη λίστα Β' της UEFA

Διαβάστε επίσης

Η ικανοποίηση αλλά και η ανησυχία του Μαρτίνς!

Η ικανοποίηση αλλά και η ανησυχία του Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου από την μία δεν μπορεί παρά να είναι χαρούμενος για τους πολλούς διεθνείς που έχει στο ρόστερ του, από την άλλη ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν.

Θρύλος σε… όλο τον κόσμο!

Θρύλος σε… όλο τον κόσμο!

Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων των εννιά διεθνών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με τις Εθνικές του ομάδες…