Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ειδικός ρόλος του «Τόρο» στην Εθνική…

Ο ειδικός ρόλος του «Τόρο» στην Εθνική…
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 01:13

Με τέσσερις διεθνείς του Ολυμπιακού βρίσκεται στην Φινλανδία η Εθνική μας ομάδα. Ο λόγος για τους Βασίλη Τοροσίδη, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Κώστα Τσιμίκα και Γιώργο Μασούρα. Με τον «Τόρο» να επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Μάλιστα, ο πολύπειρος μπακ του Θρύλου διεκδικεί, μαζί με τον Μπακάκη, θέση στο αρχικό σχήμα της Ελλάδας στο ματς της Παρασκευής (5/9, 21:45) με την Φινλανδία, για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ωστόσο, ο Τοροσίδης έχει και ειδικό ρόλο στην ομάδα, πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Τζον Φαν Σιπ του έχει ήδη δώσει ρόλο ηγέτη, μαζί με τους Κώστα Μανωλά και Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Οι τρεις… παλιοί καλούνται να «ανεβάσουν» ψυχολογικά τους συμπαίκτες τους…

Διαβάστε επίσης

Τίποτα δεν θα του χαριστεί

Τίποτα δεν θα του χαριστεί

Το ποιοτικό ρόστερ και ο εξαιρετικός προπονητής είναι οι βάσεις για το 45ο, όμως χρειάζεται τρομερή προσπάθεια από όλους!

Θρύλος σε… όλο τον κόσμο!

Θρύλος σε… όλο τον κόσμο!

Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων των εννιά διεθνών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με τις Εθνικές του ομάδες…

Η ικανοποίηση αλλά και η ανησυχία του Μαρτίνς!

Η ικανοποίηση αλλά και η ανησυχία του Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου από την μία δεν μπορεί παρά να είναι χαρούμενος για τους πολλούς διεθνείς που έχει στο ρόστερ του, από την άλλη ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν.