Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είναι δίκαιο, τα 7 εκατ. είναι ένα καλό deal για τον Ποντένσε»

«Είναι δίκαιο, τα 7 εκατ. είναι ένα καλό deal για τον Ποντένσε»
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:48

Ο Ολυμπιακός βρήκε εξωδικαστικά τη λύση με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Ντανιέλ Ποντένσε, δαπανώντας 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει και με τη… βούλα δικό του.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ υπενθυμίζουμε ότι είχε διεκδικήσει και είχε πάρει την ελευθερία του από τα «λιοντάρια», μετά την επίθεση οπαδών της Σπόρτινγκ στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, υπογράφοντας στη συνέχεια στους «ερυθρόλευκους», κάτι για το οποίο η Σπόρτινγκ είχε τις ενστάσεις της, διεκδικώντας χρήματα για τον παίκτη.

Τελικά, η Σπόρτινγκ πριν από μερικές ημέρες έκανε γνωστό ότι δεν θα πάει η υπόθεση του Ποντένσε στα δικαστήρια, καθώς βρέθηκε η λύση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος προχώρησε σε μία από τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του για να αποκτήσει τον Πορτογάλο «μάγο».

Ο πρόεδρος της ομάδας της Λισαβόνας, Φρεντερίκο Βαράντας έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στο αίσιο τέλος που είχε η υπόθεση του Ποντένσε. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θεωρεί δίκαιη τη λύση που δόθηκε, χαρακτηρίζοντας ως καλό “deal» αυτό με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι ήταν μία καλή λύση, επειδή πιστεύω ότι τα 7 εκατομμύρια ευρώ είναι μία τιμή που ταιριάζει στην αξία που έχει σήμερα ο Ποντένσε, θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Τότε βρισκόμασταν αντιμέτωποι με μία δικαστική υπόθεση και μολονότι το νομικό μας τμήμα ήταν πεπεισμένο ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, κανένας δεν μας έδωσε εγγυήσεις. Για το πόσο θα πλήρωνε το δικαστήριο. Για πότε θα γινόντουσαν οι πληρωμές μετά από προσφυγές. Τρία ή τέσσερα χρόνια; Είναι πολύ εύκολο να το λες στην τηλεόραση, αλλά είμαι ένας άνθρωπος που πληρώνει τους λογαριασμούς. Για να πάμε πίσω στο θέμα, 7 εκατομμύρια είναι ένα καλό «deal» για τον Ποντένσε».

Διαβάστε επίσης

Η ικανοποίηση αλλά και η ανησυχία του Μαρτίνς!

Η ικανοποίηση αλλά και η ανησυχία του Μαρτίνς!

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου από την μία δεν μπορεί παρά να είναι χαρούμενος για τους πολλούς διεθνείς που έχει στο ρόστερ του, από την άλλη ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν.