Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ικανοποίηση αλλά και η ανησυχία του Μαρτίνς!

Η ικανοποίηση αλλά και η ανησυχία του Μαρτίνς!
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:48

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αποτελεί τροφοδότη των εθνικών ομάδων, έχοντας 9 διεθνείς αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του, οι οποίοι θα ήταν ακόμη περισσότεροι, αν δεν υπήρχαν οι τραυματισμοί των Σεμέδο, αλλά φυσικά και των Φορτούνη, Λάζαρου.

Σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των διεθνών των «ερυθρόλευκων» παραμένει μεγάλος, κάτι το οποίο σίγουρα γεμίζει ικανοποίηση τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει τη δουλειά του να αποδίδει καρπούς, αλλά και να αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες του ομοσπονδιακούς προπονητές, κάτι το οποίο δεν μπορεί παρά να τον χαροποιεί.

Από την άλλη πλευρά, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί διεθνείς, δεν μπορεί να γίνει και η δουλειά όπως θα θέλει στο Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν τις προπονήσεις, ώστε να είναι πανέτοιμοι στην επιστροφή τους στην αγωνιστική δράση, με τον Μαρτίνς να μην έχει στα χέρια του πολλούς από τους βασικούς του παίκτες. Βέβαια, είναι ευκαιρία να «τεσταριστούν» οι Μπενζιά, Λοβέρα και Γκασπάρ κάτι το οποίο θα γίνει στο φιλικό με την Κ19 του Θρύλου την Πέμπτη (05/09).

Ο Μαρτίνς έχει, όμως, και μία ακόμη ανησυχία. Και αφορά την κατάσταση στην οποία θα επιστρέψουν οι παίκτες του. Ο φόβος για έναν πιθανό τραυματισμό υπάρχει, με όλους στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να ελπίζουν, ωστόσο, ότι δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο και όλοι θα επιστρέψουν υγιείς τις επόμενες ημέρες στο Ρέντη.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος σε… όλο τον κόσμο!

Θρύλος σε… όλο τον κόσμο!

Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων των εννιά διεθνών ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, με τις Εθνικές του ομάδες…