Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεχώρισε ο «πολυθεσίτης» Λοβέρα!

Ξεχώρισε ο «πολυθεσίτης» Λοβέρα!
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:50

Φιλικό με την Κ19 είχε το σημερινό (5/9) πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν καθημερινά τη δουλειά, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος, εξαιτίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να βγάζει τα συμπεράσματά του για τους παίκτες του έχει στη διάθεσή του. Όπως επίσης και για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα των Πειραιωτών.

Ένας από αυτούς είναι ο Μάξι Λοβέρα. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έδειξε άλλη μια μέρα στο Ρέντη, εξαιρετικά στοιχεία. Ο 20χρονος έδειξε όλα εκείνα τα πράγματα που έκαναν τον Ολυμπιακό να τον αποκτήσει, μιας και είναι μια σημαντική επένδυση για το μέλλον!

Ο «μικρός», λοιπόν, αρχικά αγωνίστηκε πίσω από τον επιθετικό ως δεκάρι. Είχε αρκετά καλές τοποθετήσεις και μπορούσε να συνδυαστεί εξαιρετικά με τους επιθετικούς του Ολυμπιακού!

Βέβαια, ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια τον μετατόπισε τόσο δεξιά, όσο και στα αριστερά της επίθεσης και ακόμα και εκεί ήταν εξαιρετικός, έχοντας και πολύ μεγάλη διάθεση και ενέργεια. Έτσι, έδειξε για μια ακόμα φορά στον Πορτογάλο τεχνικό, ότι μπορεί να είναι ένας πολύ χρήσιμος «πολυθεσίτης» στις ομολογουμένως αρκετές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά...

Διαβάστε επίσης

Βασικός ο Ομάρ κόντρα στη Μάλτα!

Βασικός ο Ομάρ κόντρα στη Μάλτα!

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ είναι στην αρχική ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος για την αναμέτρηση κόντρα στη Μάλτα...