Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς...

Η ικανοποίηση του Μαρτίνς...
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:40

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης και απαιτητικής συνέχειας έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός όπως σας γράψαμε και νωρίτερα έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του, οι οποίοι θα επιστρέψουν στη δουλειά ξανά τη Δευτέρα (09/09).

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τη σκληρή δουλειά των παικτών του και έτσι αποφάσισε να τους «αποφορτίσει» για λίγο, ώστε να επιστρέψουν στη σκληρή δουλειά τη Δευτέρα…

Ο Μαρτίνς επιθυμεί να βρίσκονται όλοι σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει της επιστροφής στη δράση και των πολύ σημαντικών αγώνων που έρχονται σε Ελλάδα αλλά και Champions League. Έτσι, αυτές τις ημέρες έχει… τρέξει τους παίκτες του.

Ωστόσο, μετά από την εικόνα τους και στο δίτερμα με την Κ19, η οποία τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο θέλησε να δώσει αυτό το «δώρο», του διήμερου ρεπού στους ποδοσφαιριστές του..

Διαβάστε επίσης

Νέα πρόκληση με Κουρμπέλη... (vid)

Νέα πρόκληση με Κουρμπέλη... (vid)

Τα σκάνδαλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται… Ο αμυντικός μέσος του ΠΑΟ τιμωρήθηκε με μόλις μία αγωνιστική για το… δολοφονικό μαρκάρισμα στον Κοροβέση στο ματς με τον ΟΦΗ...