Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

H «μάχη» του Ραντζέλοβιτς!

H «μάχη» του Ραντζέλοβιτς!
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:16

Ένα από τα νέα πρόσωπα που ήρθαν τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Και μπορεί όλοι να ήξεραν το τεράστιο ταλέντο του, ωστόσο, πολύ λίγοι πίστευαν ότι θα καταφέρει με το… καλημέρα να εντυπωσιάσει με τη φανέλα του Θρύλου.

Ο Σέρβος εξτρέμ ήταν ο παίκτης που «καθάρισε» μέσα σε 10 λεπτά την Κράσνονταρ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με δύο υπέροχα γκολ, ενώ είχε κερδίσει και το πέναλτι στο 2-0 με την Μπασακσεχίρ, το οποίο είχε μετατρέψει σε γκολ ο Βαλμπουενά. Επίσης, κέρδισε το πέναλτι και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο έκανε γκολ ο Ελ Αραμπί στη νίκη με 1-0 των «ερυθρόλευκων».

Βέβαια, και ο ίδιος γνωρίζει ότι παρά τα σπουδαία επιτεύγματά του σε μόλις 124 λεπτά συμμετοχής, χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά, ώστε να καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στον Ολυμπιακό.

Ο ανταγωνισμός στους Πειραιώτες είναι πάρα πολύ μεγάλος και φαίνεται ότι θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο με την άφιξη του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ο οποίος εντυπωσίασε στο φιλικό με την Κ19, στην «πρώτη» του με τη φανέλα του Θρύλου. Στο φιλικό αυτό σκόραρε και ο Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έδειξε και πάλι πολύ καλά στοιχεία.

Ο Σέρβος εξτρέμ του Θρύλου δίνει καθημερινά στο Ρέντη τη δική του «μάχη» για να κερδίσει ακόμη περισσότερο τον Πέδρο Μαρτίνς.

Και φαίνεται αποφασισμένος να τα δώσει όλα, ώστε να τα καταφέρει το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης