Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα «εύσημα» στον Ολυμπιακό από τους κορυφαίους!

Τα «εύσημα» στον Ολυμπιακό από τους κορυφαίους!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 17:53

Στο Media Forum της UEFA, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας παρευρέθηκε ο Ολυμπιακός, με τον Διευθυντή Επικοινωνίας, Νίκο Γαβαλά και τον Υπεύθυνο Διεθνών Σχέσεων, Κώστα Βερνίκο να εκπροσωπούν τους Πειραιώτες.

Οι Πειραιώτες εκεί δέχτηκαν θερμά συγχαρητήρια από τους ανθρώπους των αντιπάλων ομάδων που βρίσκονται στους «32» των ομίλων του Champions League, αλλά φυσικά και από τους ανθρώπους της UEFA, οι οποίοι συνεχάρησαν τους «ερυθρόλευκους» για την εντυπωσιακή της πορεία μέχρι τη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Θρύλος στη Νιόν είχε τη δυνατότητα να έρθει την επαφή με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και να συζητήσουν μαζί όλες τις εξελίξεις πάνω στο κομμάτι της επικοινωνίας και γύρω από το χώρο των Μέσων και του Τύπου της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Προβλήθηκε συνέντευξη του Gerhard Aigner (Γκέρχαρντ Άιγκνερ), πρώην Γενικού Γραμματέα της UEFA, ο οποίος ανέλυσε πως εξελίχθηκε και εν τέλει γιγαντώθηκε η διοργάνωση στο πέρασμα του χρόνου.

Επιπροσθέτως, υπήρξε συζήτηση με υψηλόβαθμα στελέχη από άλλα σπορ που «τρέχουν» διοργανώσεις με την επωνυμία «Champions League» όπως χόκει, ράγκμπι, darts (βελάκια), αλλά και μπάσκετ, με τον CEO του Basketball Champions League, Πατρίκ Κομνηνό, να αναλύει την πορεία της πρόσφατα ιδρυθείσας διοργάνωσης, αλλά και το πόσο σημαντικό είναι το brand με την επωνυμία «Champions League».

Σε ρόλο γκεστ σταρ, ο Ρομπέρτο Ροσέτι, επικεφαλής σε θέματα διαιτησίας της UEFA και ειδικότερα γύρω από το VAR, ανέλυσε όλες τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο κομμάτι, με τους συνδαιτημόνες να έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν όλα τα διαδικαστικά θέματα που προκύπτουν.

Οι διεργασίες, ολοκληρώθηκαν με αφιέρωμα στον πρώην πρόεδρο της UEFA και εμπνευστή του Champions League, Λέναρντ Γιόχανσον (1990-2007), που έφυγε από τη ζωή στις 4 Ιουνίου.

Διαβάστε επίσης