Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν βγαίνουν από την 11αδα Σα, Ομάρ, Γκιλιέρμε!

Δεν βγαίνουν από την 11αδα Σα, Ομάρ, Γκιλιέρμε!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:43

Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν, μετρώντας 7 νίκες και 1 ισοπαλία στα πρώτα 8 επίσημα ματς που έχει δώσει.

Σε αυτές τις 8 αναμετρήσεις, 6 στην Ευρώπη και 2 στο πρωτάθλημα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει βγάλει λεπτό από την 11αδα 3 ποδοσφαιριστές του.

Ο λόγος για τους Ζοσέ Σα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε Τόρες. Οι τρεις «ερυθρόλευκοι» έχουν πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις, αναγκάζοντας τον Πορτογάλο τεχνικό του Θρύλου να μην τους έχει βγάλει ούτε λεπτό από την 11αδα της ομάδας.

Βέβαια, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, όσο περνάει ο καιρός και οι υποχρεώσεις θα αυξάνονται, θα πάρουν και εκείνοι τις απαραίτητες «ανάσες» τους, προκειμένου να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, όταν θα τους χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Άλλωστε, ο Θρύλος έχει τη δυνατότητα να κάνει ροτέισον ματς με ματς, διαθέτοντας ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ των τελευταίων ετών.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος δεν ξεπουλάει!

Ο Θρύλος δεν ξεπουλάει!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να αρνήθηκε πρόταση ύψους 5.5 εκατομμυρίων ευρώ από την Ρεν για τον Τσιμίκα, κάτι το οποίο δείχνει για μία ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεπουλάει!

Ο ηγέτης της άμυνας της Τυνησίας!

Ο ηγέτης της άμυνας της Τυνησίας!

Ο Γιασίν Μεριά έχει ξεκινήσει βασικός στα τελευταία 31 ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του, μετρώντας 2.805 λεπτά συμμετοχής (!), με μόλις 1 φορά να μην αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο.