Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος δεν ξεπουλάει!

Ο Θρύλος δεν ξεπουλάει!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:05

Πρόταση για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα από την Ρεν απέρριψε ο Ολυμπιακός τις προηγούμενες ημέρες ύψους 5.5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, όπως σας τονίσαμε και το πρωί του Σαββάτου (07/09).

Κάτι το οποίο δείχνει για μία ακόμη φορά ξεκάθαρα τη διάθεση των «ερυθρόλευκων» για τη μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην κορυφή στην Ελλάδα, πετυχαίνοντας και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και γι’ αυτό τον λόγο κράτησαν στο ρόστερ τους το βασικό κορμό της περυσινής περιόδου, παρά προτάσεις και ενδιαφέρον που υπήρχε από το εξωτερικό, ενισχύοντας παράλληλα το ρόστερ του με σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.

Μία πρόταση της τάξεως των 5.5 εκατομμυρίων ευρώ θα είχε γίνει αποδεκτή από οποιαδήποτε ελληνική ομάδα… Όχι όμως του Ολυμπιακού, ο οποίος αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι δεν ξεπουλάει!

Οι «ερυθρόλευκοι» παραχωρούν παίκτες μόνο στη σωστή τιμή… Έχουν την ευλογία να έχουν στο «τιμόνι» τους τον Βαγγέλη Μαρινάκη και να είναι οικονομικά υγιείς, κάτι το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Έτσι, παρά την υψηλή πρόταση για τον Τσιμίκα από την γαλλική ομάδα, οι Πειραιώτες είπαν αμέσως «όχι» μην μπαίνοντας καν σε συζητήσεις μαζί της, όπως υποστηρίζουν επαναλαμβάνουμε τα γαλλικά Μέσα.

Με τον «Τσίμι» να μην είναι η μοναδική περίπτωση για τον οποίο ήρθαν προτάσεις αυτό το καλοκαίρι… Κούτρης, Μπουχαλάκης, Ομάρ, Καμαρά, Σισέ έχουν τραβήξει τα βλέμματα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και για κάποιους από αυτούς έφτασαν προτάσεις, τις οποίες απέρριψε ο Ολυμπιακός.

Ο Θρύλος δεν ξεπουλάει, έχει ένα πολύ δυνατό και πλήρες ρόστερ και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα τη φετινή σεζόν για την επίτευξη όλων των στόχων του.

Διαβάστε επίσης

Ο ηγέτης της άμυνας της Τυνησίας!

Ο ηγέτης της άμυνας της Τυνησίας!

Ο Γιασίν Μεριά έχει ξεκινήσει βασικός στα τελευταία 31 ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του, μετρώντας 2.805 λεπτά συμμετοχής (!), με μόλις 1 φορά να μην αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Το ευχαριστώ του Πέδρο Μαρτίνς! (pic)

Το ευχαριστώ του Πέδρο Μαρτίνς! (pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στη χώρα του, συμμετέχοντας στο Soccerex Europe 2019, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της πορτογαλικής Λίγκας για την τιμητική πρόσκληση.