Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ηγέτης της άμυνας της Τυνησίας!

Ο ηγέτης της άμυνας της Τυνησίας!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:52

Φιλικό ματς έδωσε την Παρασκευή (06/09) η εθνική Τυνησίας κόντρα στην Μαυριτανία, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Γιασίν Μεριά να παίρνει τη νίκη με 1-0.

Και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο αμυντικός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Με τον Μεριά να αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας της εθνικής του ομάδας, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και μέσα από τους αριθμούς.

Ο αμυντικός του Θρύλου έχει αγωνιστεί ως βασικός στα 31 τελευταία ματς που έχει δώσει η εθνική του ομάδα, μετρώντας 2.805 (!) λεπτά συμμετοχής. Αριθμός τεράστιος, με τον Μεριά να έχει παίξει 28 ματς σε ολόκληρο το 90λεπτο, 2 παιχνίδια 120’’, καθώς αυτά πήγαν στην παράταση και μόλις μία φορά να γίνεται αλλαγή, αφήνοντας τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο στο 46’ σε μία φιλική αναμέτρηση με το Μπορουντί.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Μεριά αποτελεί όχι απλά βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του, αλλά τον ηγέτη της… Κάτι το οποίο δείχνει την τεράστια αξία και εμπιστοσύνη που λαμβάνει και στη χώρα του, όμως, από την άλλη και την καταπόνηση που έχει τα τελευταία χρόνια ο Μεριά.

Ο Τυνήσιος αμυντικός του Ολυμπιακού παίζει ασταμάτητα τα τελευταία χρόνια και ίσως θα έπρεπε να λαμβάνει καλύτερης διαχείρισης και από τους ανθρώπους της χώρας του, οι οποίοι θα μπορούσαν να τον ξεκουράζουν σε φιλικά ματς, όπως ήταν το χθεσινό κόντρα στην Μαυριτανία.

Διαβάστε επίσης

Το ευχαριστώ του Πέδρο Μαρτίνς! (pic)

Το ευχαριστώ του Πέδρο Μαρτίνς! (pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στη χώρα του, συμμετέχοντας στο Soccerex Europe 2019, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της πορτογαλικής Λίγκας για την τιμητική πρόσκληση.

Ο Θρύλος δεν ξεπουλάει!

Ο Θρύλος δεν ξεπουλάει!

Ο Ολυμπιακός φέρεται να αρνήθηκε πρόταση ύψους 5.5 εκατομμυρίων ευρώ από την Ρεν για τον Τσιμίκα, κάτι το οποίο δείχνει για μία ακόμη φορά ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεπουλάει!