Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδί» ο Βαλμπουενά στη «μάχη» της Ευρώπης!

«Κλειδί» ο Βαλμπουενά στη «μάχη» της Ευρώπης!
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:16

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται, όντας για 19η φορά στην ιστορία του στη φάση των «32» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Κλειδί» στην «μάχη» της Ευρώπης αναμένεται να παίξει ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού έχει την μεγαλύτερη εμπειρία από κάθε άλλο παίκτη των «ερυθρόλευκων» από ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούν. Πιο συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τις φανέλες των Μαρσέιγ, Ντιναμό Μόσχας, Λυών, Φενέρ και φέτος με τον Ολυμπιακό.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου έχει καταφέρει μέχρι στιγμής στην καριέρα του να σημειώσει 7 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 21 ασίστ σε 99 συμμετοχές, έχοντας με άλλα λόγια συμμετοχή σε 28 γκολ των ομάδων του στην Ευρώπη.

Ο Βαλμπουενά έδειξε και στα προκριματικά αλλά και στα πλέι οφ του Champions League ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο υψηλότερο επίπεδο, σημειώνοντας 1 γκολ και 5 ασίστ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Το ευχαριστώ του Πέδρο Μαρτίνς! (pic)

Το ευχαριστώ του Πέδρο Μαρτίνς! (pic)

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού βρέθηκε στη χώρα του, συμμετέχοντας στο Soccerex Europe 2019, ευχαριστώντας τους ανθρώπους της πορτογαλικής Λίγκας για την τιμητική πρόσκληση.

Ο ηγέτης της άμυνας της Τυνησίας!

Ο ηγέτης της άμυνας της Τυνησίας!

Ο Γιασίν Μεριά έχει ξεκινήσει βασικός στα τελευταία 31 ματς της εθνικής ομάδας της χώρας του, μετρώντας 2.805 λεπτά συμμετοχής (!), με μόλις 1 φορά να μην αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο.