Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βλέπει, πάντοτε, μπροστά

Βλέπει, πάντοτε, μπροστά
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 - 09:56

Μεταγραφικό σχεδιασμό για σεμινάριο, έκανε το καλοκαίρι που… πέρασε (πλέον) ο Ολυμπιακός. Αποκτώντας ποδοσφαιριστές - κλειδιά, για το τώρα της ομάδας, αλλά και αστέρια με πλούσιο ταλέντο, για το αύριο. Ποδοσφαιριστές με προοπτική εξέλιξης και πολλές δυνατότητες, ικανούς να εξελιχθούν και να προσφέρουν, ακόμη περισσότερα, στην ομάδα, στο μέλλον. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορούν και από τώρα να… βάλουν το λιθαράκι τους.

Με παίκτες όπως ο Σεμέδο, ο Σα (παρότι έπαιζε από πέρυσι, η μεταγραφή του είναι φετινή επιτυχία για τον κ. Μαρινάκη), ο Βαλμπουενά, ο Μπενζιά, ο Ελ Αραμπί κλπ. ο Θρύλος ενίσχυσε την, ήδη δυνατή, ομάδα του, από πέρυσι και της έδωσε άλλο αέρα. Τα αποτελέσματα φάνηκαν ήδη και η πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι το ελάχιστο για αυτή την ομάδα, η οποία έδειξε αυτή την υπέροχη εικόνα. Ο κ. Μαρινάκης θωράκισε τον Ολυμπιακό, για το τώρα, με βάση τα «θέλω» και «χρειάζομαι» του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά παράλληλα, ακολούθησε και το ένστικτο της επένδυσης, για το αύριο.

Μάρκοβιτς, Μπα, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα. Παίκτες με μεγάλη προοπτική και πλούσιο ταλέντο, οι οποίοι μέσω του rotation θα μπορέσουν να πάρουν εμπειρίες και παιχνίδια στα πόδια τους, για να αναπτύξουν την ποδοσφαιρική τους ικανότητα. Ο Θρύλος κινήθηκε και για το αύριο της ομάδας, αποκτώντας νεαρά παιδιά, με μεγάλη προοπτική εξέλιξης, ώστε να έχει και στο μέλλον, καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά παράλληλα έτοιμους, «ψημένους» μέσα στην ομάδα και γνώστες του τι σημαίνει Ολυμπιακός.

Διαβάστε επίσης

Νέο πρόσωπο μετά τη διακοπή

Νέο πρόσωπο μετά τη διακοπή

Οι… ανάσες και η ενσωμάτωση των νέων παικτών «εγγυώνται» μία ακόμη καλύτερη εικόνα για τον Ολυμπιακό, στο άμεσο μέλλον.

Η δράση των διεθνών του Θρύλου!

Η δράση των διεθνών του Θρύλου!

Η Ελλάδα των Τοροσίδη, Μασούρα, Μπουχαλάκη και Τσιμίκα αντιμετωπίζει το Λιχτενστάιν, ενώ η Νορβηγία του Ομάρ την Σουηδία για τα προκριματικά του Euro 2020.