Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έτρεξε νωρίς και τώρα είναι πιο ήρεμος

Έτρεξε νωρίς και τώρα είναι πιο ήρεμος
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:24

Ο Ολυμπιακός άρχισε να δουλεύει για τη φετινή σεζόν, πριν καλά-καλά τελειώσει η περσινή… Ο Θρύλος είχε αρχίσει να σχεδιάζει ήδη την φετινή του ομάδα, από πέρυσι. Πάτησε γκάζι νωρίς, τόσο στις μεταγραφές, όσο και στη δουλειά με τον προπονητή του, τον Πέδρο Μαρτίνς. Από τον Μάιο κιόλας, γίνονταν οι συζητήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, με στόπερ, σέντερ φορ και τις λοιπές θέσεις της ενδεκάδας, να είναι στο προσκήνιο. Ο Σεμέδο, ο Σα, αποτελούν παραδείγματα. Οι μεταγραφές τους έκλεισαν νωρίς, όπως και εκείνη του Βαλμπουενά.

Ο Θρύλος δεν περίμενε να δει αν θα παίζει στην Ευρώπη και σε ποια διοργάνωση θα συμμετέχει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς παρέμειναν σε διαρκή συνεννόηση και μαζί με τους ανθρώπου της Διοίκησης, προχώρησαν τις μεταγραφικές υποθέσεις γρήγορα και σωστά. Ο Ολυμπιακός απέκτησε παίκτες τους οποίους είχε στον στόχο του, ως πρώτες επιλογές και όπου το πράγμα… στράβωσε, μπήκε αμέσως μπροστά το plan B.

Η ουσία είναι πως ο Ολυμπιακός… δεν κοιμήθηκε. Πάτησε γκάζι όταν έπρεπε. Νωρίς. Κινήθηκε σωστά, έξυπνα, έκλεισε τους παίκτες που ήθελε, έδεσε εκείνους που ήθελε να κρατήσει. Και τώρα, έχοντας περάσει την πρώτη… πίστα, με την είσοδο στην Ευρώπη, έχει τη δυνατότητα να είναι πιο ήρεμος και να σχεδιάσει πως θα εμφανιστεί ανταγωνιστικός στον όμιλο του Champions League, αλλά και πως θα φέρει στο λιμάνι το πολυπόθητο 45ο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης

Νέο πρόσωπο μετά τη διακοπή

Νέο πρόσωπο μετά τη διακοπή

Οι… ανάσες και η ενσωμάτωση των νέων παικτών «εγγυώνται» μία ακόμη καλύτερη εικόνα για τον Ολυμπιακό, στο άμεσο μέλλον.