Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καταστροφή» και επική... σιωπή

«Καταστροφή» και επική... σιωπή
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 - 18:11
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Κρίμα! Το κακό δεν είναι ότι η Εθνική Ελλάδας αποκλείστηκε από την τελική φάση του Euro 2020 με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, δηλαδή με τη διεξαγωγή πέντε αγωνιστικών, αφού, μετά την ήττα-σοκ από την Αρμενία, ακολούθησε και νέο «ναυάγιο» στη Φινλανδία. Επίσης, στον όμιλο, αντίπαλοι είναι η Ιταλία, η Βοσνία/Ερζεγοβίνη και το Λιχτενστάιν. Το ένα κακό είναι ότι η ομάδα δεν αντέδρασε ούτε στο ντεμπούτο του νέου τεχνικού, του άγνωστου Ολλανδού, Τζων Φαν'τ Σιπ, ενώ ακολούθησε και η πλήρης αδιαφορία της ΕΠΟ.

Στα social media έγινε χαμός, το ίδιο και στις ραδιοφωνικές εκπομπές, όμως η ΕΠΟ... αγνοείται. Μετά την εθνική «καταστροφή» έχουμε επική... σιωπή. Ούτε μια ανακοίνωση από την ομοσπονδία για να εξηγήσει στους φιλάθλους τι δεν πήγε καλά. Η διοίκηση Γραμμένου κατάφερε να βάλει την Εθνική στην απομόνωση της.... εξυγίανσης. Και το κακό είναι ότι θεωρούν «φυσιολογικό» τον αποκλεισμό της πάλαι ποτέ πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Θεωρούν φυσιολογικό, αλλιώς κάτι θα έλεγαν, που η Εθνική βρίσκεται στο Νο 54 της κατάταξης της FIFA, εκεί την κατάντησαν η διοικούσα του Δρόσου και η διοίκηση Γραμμένου, και να χάνει από τη Φινλανδία που είναι στο νούμερο 57 αλλά και από την Αρμενία που είναι στο 98. Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν και χειρότερα.

Για μια ακόμη φορά η ΕΠΟ ακολουθεί τον... γνωστό κανόνα! «Απουσιάζει» από όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, ακόμη και αν αφορούν την ίδια. Στο μόνο που παίρνει άριστα είναι ότι φαίνεται πως ενδιαφέρεται για το καλό των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ!

-Απόψε η Εθνική αντιμετωπίζει το Λιχτεντσάιν, σε ένα ματς που αναμένεται να γίνει μεταξύ συγγενών και φίλων.

Διαβάστε επίσης

«Κατοσταρίζει» ο Βαλμπουενά στην Ευρώπη!

«Κατοσταρίζει» ο Βαλμπουενά στην Ευρώπη!

Ο Γάλλος παικταράς στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ στους ομίλους του Champions League αναμένεται να πραγματοποιήσει την 100η συμμετοχή του σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.