Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευκαιρία του Σισέ...

Η ευκαιρία του Σισέ...
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:35

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν, μετρώντας 7 νίκες σε 8 παιχνίδια και έχοντας μόλις 1 γκολ παθητικό, κάτι για το οποίο οφείλεται σε σημαντικό βαθμό στο δίδυμο Σεμέδο, Μεριά.

Οι δυο τους έχουν συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο, το οποίο απέδωσε καρπούς στους «ερυθρόλευκους», με τον Παπέ Αμπού Σισέ να μην μπορεί έτσι να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

Ο τραυματισμός του Σεμέδο, ωστόσο, έφερε τον Σενεγαλέζο σέντερ μπακ ξανά στην 11αδα του Θρύλου. Με τον Σισέ να γνωρίζει ότι έχει την ευκαιρία να κερδίσει ξανά τον Πέδρο Μαρτίνς και να διεκδικήσει θέση βασικού ακόμη και όταν επιστρέψει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Εξάλλου, η χρονιά είναι πάρα πολύ απαιτητική με πολλά και συνεχόμενα ματς και όλοι θα πρέπει να είναι πανέτοιμοι να βοηθήσουν όταν θα χρειαστεί.

Αυτή η στιγμή έχει φτάσει για τον Σισέ, ο οποίος πρέπει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του, ώστε να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να συνεχίσουν να τα πηγαίνουν εξαιρετικά στα μετόπισθεν.

Διαβάστε επίσης

Βασικός ξανά ο Ομάρ

Βασικός ξανά ο Ομάρ

Η Νορβηγία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σουηδία με τον μπακ του Ολυμπιακού να είναι στη αρχική ενδεκάδα.

Έτσι καταντήσατε την Εθνική...

Έτσι καταντήσατε την Εθνική...

Οι άδειες κερκίδες στο ΟΑΚΑ, για μία ακόμη φορά αποτυπώνουν την κατάντια της Εθνικής Ελλάδος στην εποχή της ΕΠΟ του Βαγγέλη Γραμμένου.