Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στον ΠΑΣ ο «Χούτε»

Στον ΠΑΣ ο «Χούτε»
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:51

Στα Γιάννενα και τον ΠΑΣ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο 25χρονος δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΣ φέτος θα αγωνιστεί στη νεοσύστατη κατηγορία της Super League 2 και όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να την ανεβάσουμε εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τη διοίκηση της για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ: «Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Ελευθέριο «Λευτέρη» Χουτεσιώτη. Ο Χουτεσιώτης είναι γεννημένος στις 20 Ιουλίου 1994 και υπέγραψε στην ομάδα μας, ως ελεύθερος, από τον Ολυμπιακό. Έχει αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα και την Κ20 του Ολυμπιακού και έχει υπάρξει διεθνής με τις ομάδες Κ17-18-19-21 της Εθνικής μας».

Διαβάστε επίσης

«Χρέος το να αποδοθεί Δικαιοσύνη»

«Χρέος το να αποδοθεί Δικαιοσύνη»

Η επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προς τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιο για την Αντιεγκληματική Πολιτική, κ. Ελευθέριο Οικονόμου, για την επίθεση χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σε παιδιά της Σχολής Θεσσαλονίκης.