Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πήγαινε βρες τους οπαδούς της ομάδας σου...»

«Πήγαινε βρες τους οπαδούς της ομάδας σου...»
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:03

Το δικό του μήνυμα για την άνανδρη επίθεση χούλιγκαν του ΠΑΟΚ σε μικρά παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έστειλε ο Κώστας Καραπαπάς.

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ απάντησε στον Γιώργο Σαββίδη, ο οποίος με… καθυστέρηση καταδίκασε την ντροπιαστική και αλήτικη αυτή επίθεση, τονίζοντας ότι θα πρέπει να κινηθεί προκειμένου να βρει τους οπαδούς της ομάδας του, υπογραμμίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να δεχτεί μία τέτοιου είδους άνανδρη επίθεση.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Τελικά έπρεπε να συρθείτε για να καταδικάσετε την επίθεση των άνανδρων στα παιδάκια!!! Οπότε, μικρέ Γιωργάκη, άσε ποιο είναι το «ποιόν» του καθενός και πήγαινε βρες τους οπαδούς της ομάδας σου και πες τους να μην ξανακάνουν κάτι παρόμοιο. Ούτε ποδοσφαιρικά, ούτε οπαδικά, ούτε ανθρώπινα μπορεί κανείς να δεχτεί μία τέτοια άνανδρη επίθεση».

Διαβάστε επίσης

Δεν τον βλέπουν ούτε με κιάλια!

Δεν τον βλέπουν ούτε με κιάλια!

Με αφορμή το θέμα της «Daily Mirror», στο οποίο ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες με περισσότερους τίτλους παγκοσμίως αξίζει να δει κανείς την χαοτική διαφορά των Πειραιωτών με όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες…