Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παραμιλάει άλλη μία φορά η Ευρώπη…» (pic)

«Θα παραμιλάει άλλη μία φορά η Ευρώπη…» (pic)
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:41

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στους ομίλους του Champions League, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται αντιμετωπίζοντας στις 18 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τότεναμ.

Ο κόσμος του Θρύλου ετοιμάζει πολύ δυνατό κορεό, με την Θύρα 7 να είναι έτοιμη να αναγκάσει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με τον Θρύλο και τον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα, η Θύρα 7 στην επίσημη σελίδα της στο Facebook καλεί όσους μπορούν να βρεθούν στο Ναό το μεσημέρι της Τρίτης (10/09), προκειμένου να βοηθήσουν στο να δημιουργεί ένα ακόμη φανταστικό κορεό.

Με τον πήχη να έχει ανέβει πάρα πολύ ψηλά μετά το μαγικό κορεό κόντρα στην Μίλαν την περυσινή σεζόν.

Το μήνυμα της Θύρας 7: «Μάγκες αύριο όσοι μπορούν 13:30 στο Πάρκινκ του Καραϊσκάκη. Χρειαζονται χέρια και βοήθεια έτσι ώστε να παραμιλάει η Ευρώπη ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ με αυτό που ετοιμάζεται.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του απάντηση στη βία! (pic)

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του απάντηση στη βία! (pic)

Εξαιρετική πρωτοβουλία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία προσκάλεσε την ομάδα Κ12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου-ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη του Θρύλου το ματς των Πειραιωτών κόντρα στον Βόλο. Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Νίκου Γαβαλά.

Το όνειρο του Champions League!

Το όνειρο του Champions League!

Η 11αδα που... ξέρει από ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και εκείνοι που «διψούν» για το ντεμπούτο τους στα αστέρια!

Δεν τον βλέπουν ούτε με κιάλια!

Δεν τον βλέπουν ούτε με κιάλια!

Με αφορμή το θέμα της «Daily Mirror», στο οποίο ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες με περισσότερους τίτλους παγκοσμίως αξίζει να δει κανείς την χαοτική διαφορά των Πειραιωτών με όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες…