Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του απάντηση στη βία! (pic)

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του απάντηση στη βία! (pic)
Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:59

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η άνανδρη επίθεση χούλιγκαν του ΠΑΟΚ στην Κ16 της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Μία είδηση που έχει κάνει μάλιστα το γύρο του διαδικτύου, διασύροντας για μία ακόμη φορά τη χώρα μας διεθνώς.

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στη βία, προσκαλώντας στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κ12 της Ακαδημίας της Πυρρίχιου-ΠΑΟΚ, ώστε να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού το ματς των Πειραιωτών κόντρα στον Βόλο.

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία, η οποία δείχνει το ήθος και το μεγαλείο των «ερυθρόλευκων» και την προσπάθεια να κλείσει ο κύκλος της βίας, που άνοιξαν για μία ακόμη φορά κάποιοι ανεγκέφαλοι χούλιγκαν του ΠΑΟΚ.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μάλιστα, Νίκος Γαβαλάς έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε την ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα του Ολυμπιακού την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Βόλος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προσκάλεσε την ομάδα Κ-12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου – ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη ηλικιακά ομάδα μας, τον σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος, Ολυμπιακός - Βόλος, στο Καραϊσκάκη.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Ολυμπιακός... Να λάβουμε κάθε πρωτοβουλία που θα κλείσει τον κύκλο της βίας και θα αναδείξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου το οποίο θέλουμε όλοι μας.

Η εικόνα της συνύπαρξης της επόμενης γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών στις εξέδρες, είναι η δική μας απάντηση στη βία...».

Διαβάστε επίσης

Πρώτα Βόλος, μετά Τότεναμ...

Πρώτα Βόλος, μετά Τότεναμ...

Στον Ολυμπιακό άπαντες γνωρίζουν ότι θα πρέπει πρώτα να κάνουν το 3/3 στο πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα επικεντρωθούν για τη μεγάλη πρεμιέρα του Champions League.

Το όνειρο του Champions League!

Το όνειρο του Champions League!

Η 11αδα που... ξέρει από ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και εκείνοι που «διψούν» για το ντεμπούτο τους στα αστέρια!