Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτα Βόλος, μετά Τότεναμ...

Πρώτα Βόλος, μετά Τότεναμ...
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 00:18

Η πρεμιέρα του Champions League πλησιάζει, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται ξανά στα αστέρια, υποδεχόμενος στις 18 Σεπτεμβρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τότεναμ.

Ένα παιχνίδι, το οποίο όπως είναι φυσικό περιμένουν άπαντες. Ωστόσο, στο μυαλό των παικτών του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή θα πρέπει να έχει μόνο η νίκη κόντρα στον Βόλο.

Ο πρώτος και μεγάλος στόχος του Θρύλου για μία ακόμη χρονιά είναι ο τίτλος του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο έχουν καταλάβει άπαντες. Επομένως, θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι το προσεχές Σάββατο (14/09) κάνοντας το 3/3 στο πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια θα υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος, ώστε οι Πειραιώτες να μπουν στους ρυθμούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και να προετοιμαστούν όπως πρέπει για το μεγάλο ματς με τα «σπιρούνια».

Φυσικά, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται τη διαχείριση και των δύο αυτών αναμετρήσεων, ωστόσο, γνωρίζει ότι είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες του να μην χάσουν τη συγκέντρωσή τους και να εστιάσουν αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η διαφορά (pic)

Αυτή είναι η διαφορά (pic)

Την ώρα που οι άλλοι σιωπούσαν και… κρύβονταν, ο Ολυμπιακός είχε ήδη αρχίσει να κάνει κινήσεις, με στόχο το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε.

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του απάντηση στη βία! (pic)

Ο Ολυμπιακός δίνει τη δική του απάντηση στη βία! (pic)

Εξαιρετική πρωτοβουλία από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία προσκάλεσε την ομάδα Κ12 της Ακαδημίας Πυρρίχιου-ΠΑΟΚ να παρακολουθήσει μαζί με την αντίστοιχη του Θρύλου το ματς των Πειραιωτών κόντρα στον Βόλο. Το μήνυμα του Διευθυντή Επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων», Νίκου Γαβαλά.