Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ροτέισον δεν σημαίνει… «βάζω τα δεύτερα»

Ροτέισον δεν σημαίνει… «βάζω τα δεύτερα»
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:12

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας πραγματικά τυχερός προπονητής. Ο Ολυμπιακός του παρέχει όλα τα εφόδια, για να σχεδιάσει μία καλή ομάδα, μία ομάδα η οποία θα μπορεί να κερδίζει και να παίζει, παράλληλα, θελκτικό ποδόσφαιρο. Και εκείνος το πράττει, με τα αποτελέσματα, των οποίων, άπαντες, γινόμαστε μάρτυρες. Κόντρα στον Βόλο, στο παιχνίδι πρωταθλήματος του Σαββάτου, ο προπονητής του Θρύλου ετοιμάζεται να κάνει αλλαγές, στην ενδεκάδα της ομάδας του.

Ραντζέλοβιτς, Καμαρά, Γκασπάρ, αναμένεται να πάρουν θέση βασικού στην ομάδα. Ο Σέρβος στο πλάι, ίσως αντί του Μασούρα, ο οποίος έπαιξε και με την Εθνική. Ο Καμαρά αντί του Βαλμπουενά, στα χαφ, σε ένα σύστημα που θα τείνει, περισσότερο, προς το 4-3-3. Ο Γκασπάρ, αντί του Ομάρ, ο οποίος επίσης είχε μία σχετικά καταπόνηση παραπάνω, από τα παιχνίδια της Νορβηγίας. Όλα θα κριθούν τις τελευταίες μια-δυο ημέρες, πριν το ματς, αλλά η ουσία είναι άλλη.

Βγαίνει ένας παίκτης με ποιότητα, μπαίνει ένας άλλος, επίσης με ποιότητα στην θέση του. Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει μία τρομερή ισορροπία στις μεταγραφές του και με τον τρόπο αυτό, έχει διατηρήσει όλο του το ρόστερ στο… επάνω ράφι, όπως λέμε. Εξ ου και η άνεση, του Πέδρο Μαρτίνς, να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα και να μη ρίχνει την ποιότητα αυτής! Όλοι οι ποδοσφαιριστές, τους οποίους ο Μαρτίνς διαθέτει, είναι σε τοπ επίπεδο και έτοιμοι, ανά πάσα στιγμή, να μπουν και να προσφέρουν.

Πιο τρανό παράδειγμα, από το «βγήκε αναγκαστικά, λόγω τραυματισμού ο Γκερέρο και ο Ελ Αραμπί που μπήκε τελευταία στιγμή στην θέση του, έβαλε δυο γκολ στην Κράσνονταρ», δεν υπάρχει…

Διαβάστε επίσης

Αυτή είναι η διαφορά (pic)

Αυτή είναι η διαφορά (pic)

Την ώρα που οι άλλοι σιωπούσαν και… κρύβονταν, ο Ολυμπιακός είχε ήδη αρχίσει να κάνει κινήσεις, με στόχο το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε.