Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια «δίψα» για το πρωτάθλημα!

Τεράστια «δίψα» για το πρωτάθλημα!
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:57

Συνάντηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε ο Πέδρο Μαρτίνς το μεσημέρι της Τρίτης (10/09) με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συγκεκριμένη συνάντηση τόνισε πάρα πολλές φορές ότι ο μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, όπως σας γράψαμε και νωρίτερα επισήμανε ότι προτιμάει το πρωτάθλημα από την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Κάτι το οποίο δείχνει και την τεράστια «δίψα» που υπάρχει στις τάξεις των Πειραιωτών για την επιστροφή στην κορυφή.

Άλλωστε και ο ηγέτης του Θρύλου, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επισημάνει σε όλους στην ομάδα ότι ο μεγάλος στόχος της χρονιάς είναι το πρωτάθλημα και θα πρέπει να δώσουν τα πάντα για να το κατακτήσουν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταλάβει πάρα πολύ καλά τι σημαίνει η επιστροφή στην κορυφή για την ομάδα και είναι αποφασισμένος να καταφέρει να την οδηγήσει στην κατάκτηση του 45ου τίτλου στην ιστορία της.

Η «δίψα» όλων για το πρωτάθλημα είναι τεράστια και φάνηκε για μία ακόμη φορά από τον Πέδρο Μαρτίνς... Αλλά πρέπει να φανεί και στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης στο ματς με τον Βόλο για την 3η αγωνιστική της Superleague 1.

Ο Θρύλος θα δώσει τα πάντα για να κάνει το 3/3 στο πρωτάθλημα, για να κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τον μεγάλο του στόχο… Στη συνέχεια, θα έχει τις ημέρες για να προετοιμαστεί για το ματς με την Τότεναμ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, κυνηγώντας στο «καμίνι» του «Γ. Καραϊσκάκης» την υπέρβαση.

Διαβάστε επίσης

Διεθνώς ξεφτίλα! (pics)

Διεθνώς ξεφτίλα! (pics)

Το γύρο του κόσμου έκανε η άνανδρη και απαράδεκτη επίθεση των χούλιγκαν του ΠΑΟΚ στο ματς της Κ16 του Ολυμπιακού…