Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Φουκαριάρα διαιτησία, τι σου 'μέλλε να πάθεις!

Φουκαριάρα διαιτησία, τι σου 'μέλλε να πάθεις!
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:25
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άρχισε να κυκλοφορεί, έντονα, στη διαιτητική πιάτσα, αν και τα συμβόλαια των... ηγετών της ΚΕΔ ανανεώθηκαν πρόσφατα και λήγουν το καλοκαίρι 2020, ότι οι Περέιρα, Μαρίν και Λίντμπεργκ φιλοδοξούν να έχουν πολύ δρόμο ακόμη στην Ελλάδα. Έτσι, είναι, αν υπάρχει πλάνο, έστω και αν αυτό (μέχρι τώρα) αποδεικνύεται πλάνο καταστροφής, δεν πρέπει κάποιος ή κάποιοι (όπως στην περίπτωσή μας) να αφήνουν τίποτα στην τύχη. Άλλωστε, έτσι προλαμβάνουν και την αποτυχία τους, πολύ καλή πολιτική αυτή (!), και βγαίνουν και από πάνω με την δημοφιλή φράση «εμείς σας τα λέγαμε»!

Έτσι, η... καραμέλα που διαδίδεται στη διαιτητική πιάτσα είναι ότι δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν και να αναβαθμίσουν, εμείς θα πούμε να «βυθίσουν» την ελληνική διαιτησία, και θα πρέπει να μείνουν, τουλάχιστον μέχρι το 2022! Αν συμβεί αυτό, λένε πάντα ως δικαιολογία, θα καταφέρουν να στηρίξουν τους διαιτητές που έχουν ανεβάσει. Τα ...παιδιά είναι νέοι και για αυτό κάνουν λάθη (χα,χα,χα!), άσχετα αν τα λάθη που κάνουν κάποιοι δεν τα κάνει ούτε ένας διαιτητής τοπικού!

Η δεύτερη δικαιολογία που προβάλουν είναι ότι αν μείνουν για μερικά χρόνια ακόμη θα καταφέρουν να αναδείξουν νέους διαιτητές που δεν θα επηρεάζονται και δεν θα έχουν ανάγκη κανέναν. Άσχετα, αν σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπεύθυνος εκπαίδευσης Σταύρος Τριτσώνης δεν πήγε στο σεμινάριο της Γ' Εθνικής στη Θεσσαλονίκη, όμως πήγε διεθνής παρατηρητής σε αγώνα της προκριματικής φάσης του Euro 2020. Χώρια το χαμηλό επίπεδο του σεμιναρίου, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες μας, χώρια που προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι δεν κάλυψαν τα ονόματα των εξεταζόμενων στις γραπτές εξετάσεις, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στα χρονικά των σεμιναρίων!

Διαβάστε επίσης

Διεθνώς ξεφτίλα! (pics)

Διεθνώς ξεφτίλα! (pics)

Το γύρο του κόσμου έκανε η άνανδρη και απαράδεκτη επίθεση των χούλιγκαν του ΠΑΟΚ στο ματς της Κ16 του Ολυμπιακού…

Τεράστια «δίψα» για το πρωτάθλημα!

Τεράστια «δίψα» για το πρωτάθλημα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς έδωσε το σύνθημα για τον πρώτο και μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.