Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λειτουργεί -και πετυχαίνει- ως ομάδα

Λειτουργεί -και πετυχαίνει- ως ομάδα
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:23

Ένα από τα ζητήματα, το οποίο αφορά στον Ολυμπιακό και για το οποίο έχει γίνει πολλή κουβέντα, είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αλλά και οι ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχει ανακαλύψει το ερυθρόλευκο επιτελείο και οι οποίοι αποδεικνύονται «λίρα εκατό». Παίκτες όπως ο Ποντένσε, ο Σα, ο Καμαρά, ο Σισέ, ο Γκιλιέρμε… Και άλλοι, φυσικά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς εξήγησε τον, πολύ απλό, τρόπο, με τον οποίο το σύστημα λειτουργεί αρμονικά. Και -φυσικά- πετυχαίνει. Δεν υπάρχει κανένας παίκτης που να έχει έρθει και να μην τον έχω δει. Όλους τους βλέπουμε. Δεν υπάρχει επίσης καμία περίπτωση όπου ο Κριστιάν (σ.σ. Καρεμπέ) ή ο Μοντέστο να κάνουν κάτι χωρίς να το έχουμε πει. Λειτουργούμε ως ομάδα». Σαφές και πλήρως επεξηγηματικό.

Είναι δεδομένο, ότι όταν ο προπονητής έχει τον πρώτο λόγο για τα «θέλω» του και οι συνεργάτες του έχουν τόσο εξαιρετική συνεργασία, μαζί του, όλα (θα) πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Και διαρκώς θα προκύπτουν ταλαντούχοι και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα μπορούν να βοηθούν τον Ολυμπιακό και να βελτιώνουν και εκείνοι την ποιότητά τους, μέσα στην ομάδα. Φτιάχνοντας, παράλληλα, την καριέρα τους.

Διαβάστε επίσης

Ο παράγοντας ψυχολογία

Ο παράγοντας ψυχολογία

Ο Λάζαρος είναι σε ανοδική πορεία, σωματικά και ψυχολογικά. Ετοιμάζεται για την -λίαν συντόμως- μεγάλη επιστροφή του!

Δεν κρατιέται…

Δεν κρατιέται…

Ο Σεμέδο είναι σαν… αλυσοδεμένο αγρίμι, έτοιμος να σπάσει τα «δεσμά» του για να παίξει μπάλα!