Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Υπάρχει μια ειδική χημεία με τον Ολυμπιακό»

«Υπάρχει μια ειδική χημεία με τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 23:59

Μόνο... είδηση δεν αποτελεί, ότι ο Ολυμπιακός και ο Ερυθρός Αστέρας έχουν εξαιρετικές σχέσεις είναι αδέρφια! Ωστόσο, από την στιγμή που θα τεθούν αντιμέτωποι στους ομίλους του Champions League, θα αφήσουν τη φιλία τους στην... άκρη.

Τα ματς, πάντως, μεταξύ των δύο ομάδων αναμένεται να έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως υπογράμμισε και ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, Ζβέτοζαρ Μιχαίλοβιτς!

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του σε κανάλι της Σερβίας, ο ισχυρός άνδρας του Αστέρα, τόνισε:

«Ο Ερυθρός Αστέρας πάντα δίνει όλες του τις δυνάμεις, για να πετύχει το καλύτερο δυνατό στους αγώνες που συμμετέχει. Αποτελεί μεγάλη επιτυχία η παρουσία της ομάδας μας για δεύτερη διαδοχική χρονιά στους ομίλους του Champions League. Δουλεύουμε σκληρά, διαχειριζόμαστε σωστά την ομάδα, έχουμε ένα πολύ καλό υλικό και το αποτέλεσμα είναι η παρουσία μας στη διοργάνωση. Τα γεγονότα, μιλάνε από μόνα τους! Στον Αστέρα δουλεύουμε πλέον πλέον την ομάδα στις θέσεις στις οποίες πιστεύουμε, ότι κάτι μας λείπει. Και ελπίζουμε αυτό να μας δώσει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Κάθε ματς θα πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από εκεί και πέρα, θα δούμε τα αποτελέσματα μας, δεδομένης και της δυναμικής των ομάδων που θα παίξουμε. Αυτά τα κλαμπ, έχουν πολύ ακριβούς παίκτες, ωστόσο, ο Ερυθρός Αστέρας, έχει την δική του ομάδα, το δικό του στιλ παιχνιδιού και ένα πολύ δημοφιλές γήπεδο που έχουν... γονατίσει μεγάλες ομάδες!

Προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε τις σχέσεις μας με αδελφικούς συλλόγους όπως είναι ο Ολυμπιακός, που είναι ο αντίπαλος μας στους ομίλους του Champions League. Υπάρχει μια ειδική χημεία μεταξύ μας και αυτός ο αγώνας θα είναι ιδιαίτερος για πολλούς λόγους...».

Διαβάστε επίσης

VAR για τα... μπάζα και με τη σφραγίδα της UEFA!

VAR για τα... μπάζα και με τη σφραγίδα της UEFA!

«Είναι αναγκαίο να λειτουργήσει ορθά για να μην πυροδοτεί τη βία», υπογράμμισε ο τοποτηρητής της, Ζόραν Λάκοβιτς στη σύσκεψη στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Χοντρά... καρφιά του Αυγενάκη κατά Φούσεκ!