Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΕΠΟ και ΚΕΔ έριξαν λάδι στη φωτιά

ΕΠΟ και ΚΕΔ έριξαν λάδι στη φωτιά
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 08:32
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ, αυτή που βγήκε την προηγούμενη εβδομαάδα, μια ανακοίνωση-αίσχος με την... φωνή της ΚΕΔ, και με την οποία έκανε κριτική φάσεων των δυο πρώτων αγωνιστικών της Superleague 1 ισοδυναμεί με μπουρλότο στο πρωτάθλημα. Κοινώς έριξαν λάδι στη φωτιά...

Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν απασχόλησε ολόκληρη ομοσπονδία και ολόκληρη ΚΕΔ, ότι η αναφορά θα είναι υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, άρα εναντίον άλλων, καθώς σχολιάστηκαν οκτώ φάσεις! Αρα, δημιούργησαν αντιπάθειες και συμπάθειες.

Όμως, το χειρότερο για αυτούς είναι ότι πλέον όλες οι ομάδες «νομιμοποιούνται» να ζητούν από τον Γραμμένο, που έλεγε ότι δεν έχει λόγο στη διαιτησία, και τον Περέιρα να πάρουν θέση για συγκεκριμένες φάσεις που θα προκύψουν από εδώ και στο εξής. Εμμέσως πλην σαφώς, για να κάνουν τέτοιο πράγμα, «παραδέχθηκαν» ότι γινόταν ντόρος, δηλαδή η διαιτησία ήταν στο «κάδρο», όπου πλέον μπήκε και επισήμως, αν προτιμάτε με... τυμπανοκρουσίες και με τη μορφή ανακοίνωσης.

Εκτός από τον Γραμμένο που είχε την ...καραμέλα, μάλιστα το τόνιζε και με το γνωστό στόμφο ότι η ΕΠΟ δεν έχει λόγο στη διαιτησία, η ΚΕΔ έκανε κριτική , όμως καμία από τις δυο πλευρές δεν θέλει να γίνεται κριτική των φάσεων! Το μόνο που θέλουν είναι όλος ο κόσμος να... χειροκροτεί τα διαιτητικά αίσχη και να μην βλέπουν ότι η διαιτησία αλλοιώνει αποτελέσματα αγώνων. Να έχει δικαίωμα ο Φούσεκ να μιλά για τη διαιτησία, ένας περαστικός Τσέχος, όμως κανείς να μη βλέπει τα λάθη.

Να κάνουν κριτική η ΕΠΟ «του δικού μας Γραμμένου», όπως δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδη, να κάνει κριτική ο Περέιρα αλλά να μη μιλάνε οι ομάδες, όταν η διαιτησία «κλέβει» τον ιδρώτα τον ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά, δεν μας είπαν γιατί έμεινε ο Περέιρα που δεν τον ήθελε κανείς ή γιατί το θέμα του μπήκε σε ψηφοφορία.

Που αλλού γίνονται αυτά τα πράγματα; Και στο κάτω κάτω ποιος ελέγχει όλη αυτή την... παράκρουση. Πάντως, όχι ο Φούσεκ, όχι ο Χούμπελ.

Διαβάστε επίσης

Ομάρ-Μεριά χωρίς ανάσα…

Ομάρ-Μεριά χωρίς ανάσα…

Οι δύο άσοι του Θρύλου έχουν τραβήξει πολύ… κουπί και προορίζονται για ξεκούραση, ενόψει Τότεναμ και Παναθηναϊκού.

Τα ελληνικά… στρατά

Τα ελληνικά… στρατά

Τσιμίκας, Μπουχαλάκης και Μασούρας θα αποτελέσουν κριτήριο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του Ολυμπιακού με Βόλο-Τότεναμ-Παναθηναϊκό.