Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε

Συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 10:26

Η εμπειρία του Αβραάμ, το πάθος στο παιχνίδι του, η ικανότητά του να αμύνεται και να «καθαρίζει» στα μετόπισθεν, θα επιστρατευτούν και πάλι, από τον Πέδρο Μαρτίνς, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Ο Έλληνας σέντερ μπακ θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Δίπλα του θα είναι πιθανότατα το Σισέ και ο Αβραάμ είναι έτοιμος να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική εικόνα που είχε, από την αρχή της σεζόν.

Ο Παπαδόπουλος έκανε πολύ καλή προετοιμασία, δούλεψε μαζί με τον Σεμέδο στα μετόπισθεν και βρέθηκε βασικός, δίπλα στον Πορτογάλο, στο Πλζεν. Εκεί η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και όσο καιρό ήταν στα… πιτς, ο Μαρτίνς «έδεσε» Σεμέδο - Μεριά. Οι δύο αυτοί παίκτες συνθέτουν, πλέον, το βασικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Αβραάμ, ωστόσο, επιστρέφει, τώρα, στην ενδεκάδα, έχοντας νωρίτερα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Απέναντι στον Βόλο κάνει επανεκκίνηση, συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο, με την αρχή της χρονιάς. Εκεί όπου ήταν ο γνωστός, ποιοτικός Αβραάμ.

Διαβάστε επίσης

Τα ελληνικά… στρατά

Τα ελληνικά… στρατά

Τσιμίκας, Μπουχαλάκης και Μασούρας θα αποτελέσουν κριτήριο για τον καταρτισμό της ενδεκάδας του Ολυμπιακού με Βόλο-Τότεναμ-Παναθηναϊκό.

Ομάρ-Μεριά χωρίς ανάσα…

Ομάρ-Μεριά χωρίς ανάσα…

Οι δύο άσοι του Θρύλου έχουν τραβήξει πολύ… κουπί και προορίζονται για ξεκούραση, ενόψει Τότεναμ και Παναθηναϊκού.