Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με μέτρο το… ανακάτεμα

Με μέτρο το… ανακάτεμα
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:36

Πρώτιστο μέλημα του Πέδρο Μαρτίνς, κατά την εφετινή περίοδο, είναι να κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν νοείται να συζητά κανείς το να «θυσιάσει» την ενδεκάδα, στο παιχνίδι με τον Βόλο, για να είναι οι παίκτες πιο ξεκούραστοι, με την Τότεναμ. Ο Ολυμπιακός θα παίξει με τους βασικούς, κόντρα στον Βόλο και οι αλλαγές θα είναι μετρημένες.

Ο Μαρτίνς θα αλλάξει λίγα πράγματα, στην ενδεκάδα του, αφού πέραν της δεδομένης ποιότητας, στο ρόστερ της ομάδας, εκείνο που μετράει πάρα πολύ, είναι η ομοιογένεια και το «δέσιμο». Επομένως, ο Πορτογάλος θα κοιτάξει να μην διαταράξει τη «χημεία» την οποία έχει βρει η ομάδα του. Εάν δύο ή τρεις παίκτες χρειάζονται ανάσες, θα τις πάρουν, αλλά υπάρχουν περισσότεροι τρόποι, από το να μείνουν εντελώς εκτός ενδεκάδας. Όπως το να γίνουν αλλαγή, εφόσον το αποτέλεσμα που θέλει ο Μαρτίνς, έχει διασφαλιστεί.

Η ουσία είναι ότι το Σάββατο, κόντρα στον Βόλο, ο Ολυμπιακός δεν θα παρουσιαστεί με εντελώς νέο πρόσωπο, αλλά μάλλον με ένα σχετικώς αλλαγμένο, γνωστό πρόσωπο. Πρώτος στόχος παραμένει πάντα το πρωτάθλημα, άλλωστε…

Διαβάστε επίσης

Πάτησε την Άρσεναλ, αλλά… (vids)

Πάτησε την Άρσεναλ, αλλά… (vids)

Συνεχίζουμε την αναδρομή στις παρουσίες του Θρύλου στο Champions League, μετρώντας αντίστροφα, ως την Τότεναμ. Σήμερα, η σεζόν 2011-12!