Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στο σπίτι του κρεμασμένου»...

«Στο σπίτι του κρεμασμένου»...
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 21:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Η ιστορία είναι φιλοσοφία μέσω παραδειγμάτων», είναι μια φράση που αποδίδεται στον Αθηναίο ιστορικό, Θουκυδίδη. Τόσο αρχαία η φράση, τόσο βαθιές και οι ρίζες του επιχειρήματος!

Τη θυμηθήκαμε ως επιχείρημα, σχετικά με το θόρυβο που δημιουργούν κάποιοι με αφορμή το ενδιαφέρον του ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για τη NOVA. Ουρλιάζουν, σα να προσγειώθηκαν τώρα από τη σελήνη, ή μπορεί στο παρελθόν να ασχολούνταν με το μπάσκετ, όχι με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Το μόνο που καταφέρνουν όλοι αυτοί είναι να εκτίθενται.

Εκτίθενται και κινδυνεύουν να κατηγορηθούν ότι βγάζουν μέχρι και κόμπλεξ επειδή:

1)Δεν έδειξαν ευαισθησία όταν ο ΟΠΑΠ, όπου μέτοχος είναι ο γιός του Μελισσανίδη, έδινε διαφημίσεις στις 10 από τις 16 ΠΑΕ της Superleague.

2) Κάποιοι κοκορεύονταν κιόλας όταν η Dimera, εταιρία του Ιβάν Σαββίδη, είχε πάρει την Κεντρική Χορηγία του πρωταθλήματος της Superleague και διαφημιζόταν η σόδα «Σουρωτή» και το ξενοδοχείο του το «Μακεδονία Παλλάς».

3) Οι ίδιοι που... πειράχθηκαν σχετικά με το ενδιαφέρον του Μαρινάκη για τη NOVA είναι οι ίδιοι που πριν από ένα μήνα έγραφαν για «σφήνα» Σαββίδη στην ΕΡΤ για τις «άστεγες», τηλεοπτικά, ομάδες της Superleague 1, προκειμένου να τις πάρει στο κανάλι του, το OPEN

4)Θυμάται κανείς ότι το 2000 ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν η NETMED, που ήταν ήδη ιδιοκτήτρια του Filmnet, που τότε μετέδιδε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος;Το filmnet είναι ο... πρόγονος της NOVA!

5) Το γεγονός ότι το OPEN μεταδίδει παιχνίδια της Εθνικής, την ευθύνη της οποίας έχει η ΕΠΟ, είναι... εξυγίανση;

Συμπέρασμα: Είναι το ρητό «στο σπίτι του κρεμασμένου»...

Φυσικά όλοι αυτοί δεν μπορούν να απαντήσουν που είναι η δεσμευτική θέση της NOVA;

Διαβάστε επίσης