Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από συμπαίκτες... αντίπαλοι την Τετάρτη (18/9) στον Ναό!

Από συμπαίκτες... αντίπαλοι την Τετάρτη (18/9) στον Ναό!
Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019 - 22:08

Πάντα, μερικές ημέρες πριν από τα ματς του Champions League, η UEFA κάνει μια στατιστική ανάλυση των αντιπάλων. Το ίδιο, φυσικά, έπραξε και για το ματς του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, την Τετάρτη (18/9), για την πρεμιέρα...

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως στις δύο ομάδες υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν υπάρξει συμπαίκτες κατά το παρελθόν!

Συγκεκριμένα, ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει υπάρξει συμπαίκτης με τους Ούγκο Γιορίς (2010-15) και Μούσα Σισοκό (2012-15) στην εθνική ομάδα της Γαλλίας, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν συμπαίκτης του Έρικ Λαμέλα τη σεζόν 2012-13 στην Ρόμα.

Οι Ρούμπεν Σεμέδο και Ντάνιελ Ποντένσε ήταν μαζί με τον Έρικ Ντάιερ τη σεζόν 2013-14 στην Σπόρτινγκ, ενώ το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, ήταν συμπαίκτης με τον Τζιοβάνι Λο Σέλσο στην Ροζάριο. Αν και ο... τελευταίος δεν θα αγωνιστεί στο ματς του Ναού, λόγω τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης

Γεμάτο το «Γ. Καραϊσκάκης» και κόντρα στον Βόλο!

Γεμάτο το «Γ. Καραϊσκάκης» και κόντρα στον Βόλο!

Το Σάββατο (14/9) αναμένονται περισσότεροι από 25.000 ΓΑΥΡΟΙ στο Φαληρικό γήπεδο, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος! Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων...