Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Λοβέρα και Μπενζιά κόντρα στον Βόλο ο Θρύλος!

Με Λοβέρα και Μπενζιά κόντρα στον Βόλο ο Θρύλος!
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:58

Πανέτοιμος για την επιστροφή του στη δράση είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου (14/09, 21:30) θα υποδεχτεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον Βόλο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο φυσικά να κάνει το 3/3, κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή στην κορυφή, εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (13/09) ανακοίνωσε την αποστολή των Πειραιωτών για το ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Σε αυτή βρίσκονται για πρώτη φορά οι Μάξι Λοβέρα και Γιασίν Μπενζιά, οι οποίοι μπορεί μάλιστα να πραγματοποιήσουν και την πρώτη τους εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πιο συγκεκριμένα, η 22μελης αποστολή των «ερυθρόλευκων» απαρτίζεται από τους: Σα, Αλέν, Τζολάκη, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Ελαμπντελαουί, Κούτρη, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλο, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκη, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Διαβάστε επίσης

«Μέσα» ο Γκερέρο!

«Μέσα» ο Γκερέρο!

Ο Ισπανός επιθετικός έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και βρίσκεται κανονικά, όπως αναμενόταν, στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με τον Βόλο.

Στην ελίτ ο Θρύλος και στα social media! (pic)

Στην ελίτ ο Θρύλος και στα social media! (pic)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 4η θέση στις αλληλεπιδράσεις στα social media σύμφωνα με έρευνα της UEFA, στην οποία συμπεριλαμβάνονται όλες οι ομάδες του Champions και Europa League.