Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επί της ουσίας θα απαντήσουν;

Επί της ουσίας θα απαντήσουν;
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 16:16

Δίπλα στο λεξικό, στη φράση «η μπάλα στην κερκίδα» θα έπρεπε να έχει ως παράδειγμα, τη σημερινή… απάντηση του ΠΑΟΚ, στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δίχως να στέκονται σε κανένα, ουσιαστικά, σημείο, των όσων αναφέρουν οι Πειραιώτες, οι οποίοι μιλούν για συγκεκριμένα πράγματα, στην ανακοίνωσή τους, οι Θεσσαλονικείς αρέσκονται απλώς στο να… ψευτοκομπάζουν, «παινεύοντας» τον Ιβάν Σαββίδη (έτσι νομίζουν, δηλαδή), με τον χαρακτηρισμό «εφιάλτης». Ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, των τριών πρωταθλημάτων, και του ενός, επί εποχής Ιβάν Σαββίδη, είναι, για κάποιο λόγο, τον οποίο μόνο στην Τούμπα γνωρίζουν, «εφιάλτης» του Ολυμπιακού…

Όταν βέβαια ο ΠΑΟΚ έγραφε τα #uefamafia, στα οποία αναφέρεται ο Ολυμπιακός, μπλέκοντας τον Θόδωρο Θεοδωρίδη με την ομάδα του Πειραιά, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και τον ένα αποκλεισμό, πίσω από τον άλλο, ήταν καλά…Τώρα που ο Ολυμπιακός κατονομάζει τα Μέσα ιδιοκτησίας Σαββίδη, αλλά και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, για αυτό το παιχνίδι, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφασίζει να απαντήσει με… αερολογίες και να στραφεί στον αποψινό αγώνα στο Περιστέρι.

Εκεί όπου, όπως αναφέρει και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ανακοίνωσή της, «ο διαιτητής VAR σε εκείνον τον αγώνα (Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης), κ. Τζοβάρας έχει οριστεί να διευθύνει τον σημερινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο»

Διαβάστε επίσης