Ντουντούκα
Και τώρα ο ΠΑΟΚ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έστρωσε… χαλί (ξανά) στον ΠΑΟΚ η διαιτησία...

Έστρωσε… χαλί (ξανά) στον ΠΑΟΚ η διαιτησία...
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2019 - 19:46

Τα διαιτητικά αίσχη υπέρ του ΠΑΟΚ συνεχίζονται… Οι Θεσσαλονικείς πήραν προβάδισμα στο σκορ κόντρα στον Ατρόμητο με γκολ του Ακπόμ, ο οποίος ωστόσο ήταν από θέση οφσάιντ...

Είχε άγχος ο ΠΑΟΚ να σκοράρει, με τους ρέφερι να του στρώνουν για μία ακόμη φορά το… χαλί...

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέλκας έδωσε στον Ακπόμ, ο οποίος ήταν σε θέση οφσάιντ, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από το ριπλέι με τον Τζοβάρα, όμως, να μετράει κανονικά το τέρμα…

Μάλιστα, χωρίς να συμβουλευτεί το VAR… Μάλλον, ήταν πολύ σίγουρος… Θα την είχε δει καλά τη φάση, εκείνος και ο βοηθός του, Κωνσταντόπουλος.

Ο διαιτητής VAR, Ευαγγέλου, φυσικά, δεν ειδοποίησε να δει ο Τζοβάρας τη φάση, αν και ο ίδιος είχε πάει στην οθόνη σε φάση καρμπόν στην Λάρισα με αποτέλεσμα να ακυρώσει, κακώς, γκολ του Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης

Γελάει ο κόσμος με το οφσάιντ που έδωσε ο Καλύβας!

Γελάει ο κόσμος με το οφσάιντ που έδωσε ο Καλύβας!

Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται στο ελληνικό πρωτάθλημα της… εξυγίανσης… Ο Μανούσος καλυπτόταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ, όμως ο β’ βοηθός του Τζοβάρα είδε οφσάιντ… Πάλι καλά που συμβουλεύτηκαν αυτή τη φορά το VAR και μέτρησαν το γκολ του Βέλλιου.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Δύο μέτρα και δύο σταθμά...

Το επιθετικό φάουλ του Ακπόμ στο 2ο γκολ του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο έγινε… γαργάρα… Το τέρμα του Γούτα, όμως, με τον Ατρόμητο κόντρα στους Θεσσαλονικείς ακυρώθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ως επιθετικό φάουλ του Καχίλα στην αρχή της φάσης.